9 дан првенства,ми и даље пишемо у 1 недељи,није битно,продужени викенд,занели се мало репортери
...извештај крећемо са тренутно 2 рата наших Орлова,и то са ким,па са Турском и Бразилом,нећемо сигурно са Бангладешом,увек смо се тукли са јачима(на први поглед)и ево тренутног резултата
http://prntscr.com/1f624e ...што би рекао чарлс баркли што се качите кад сте слабији...
биће меса,биће меса,лепо се одвија ситуација,срећно Србијо...
е сад нешто занимљиво...СКАНДАЛ
оно што ни ми репортери нисмо знали до скора(а истина увек изађе на видело) то су поједини бугови на СП или нешто више од тога,ствари које неможемо назвати случајност...
носивост 1 лакoг мача код номада 1м реса...
померање војске из прове у прову током напада 2.30(правилник каже 1.15мин)...
отварање храма и бирање ресурса,војске по избору иако сте под нападом( опција била доступна у колонији)...
просто невероватни пропусти(ако се могу назвати тако,више делују као намерне грешке) ИО тима,на оваквом такмичењу,судару свих нација,незнамо о чему се ту ради,па опет све грешке су произвеле да погодност имају играчи са великим бројем дијаманата,срамотно...
где је онај слоган са почетка,тактика,жеља,сарадња,знање,све је то отишло у ваздух овим сазнањем праве истине,ко је ту у ствари имао неку предност,да ли бугарска,сви извори воде ка њима,или можда и свако ко је спазио те грешкице па их користио,ја бих рекао да су сви криви,свако ко је знао а није пријавио проблем или се жалио сви су криви,да је неког поштења све под блокаду,од тога нема ништа наравно,шта нам преостаје него да наставимо као да се ништа није десило...
ми ћемо и даље писати,они ће и даље играти,овако или онако,све је постало замршено,ко ће на крају изаћи као победник из свега овога остаје нам само да пратимо и навијамо за своју нацију