Mnogo je stvari rečeno ovde.... ali džaba... Kao što reče Zvezda u jednom postu, Krum je ovde sve i on radi kako mu se hoće. Ja ltvrdim, da to "kako hoće" u većini slučajeva zavisi od toga kakav je lično sa nekim igračem ili moderatorm....
Puno igrača je ovde izrazilo svoje neslaganje sa nekim postupcima odgovornih ljudi IO...
a sam na igri dugo.... Igrao sam realm 1 dva puta... Ko se seća, ili još bolje, ko je igrao još realm 1?
I najzad, ne mojom željom, došlo je vreme da prekinem sa ovom igrom... Jer definitivno u ovoj igri postoje povlašćeni i oni koji nisu povlašćeni...
Neka ostanu i igraju samo povlašćeni... Nek im se i dalje poklanjaju dijamanti... I nek "ti povlašćeni" i dalje ostanu ubeđeni da znaju da igraju...
Kao što reče Demar, kako stoje stvari, ostaće i ovaj forum da se na njemu dopisuju samo moderatori....
jer, stvarno, čemu poenta pisati ovde kad njih za sve baš briga....
Ja idem na odmor danas, a ovih dana ću spremiti post koji ću postaviti na intrenacionalnom forumu i sa njim upoznati sve igrače da znaju da su (veći deo njih) u očima vođa ove igre jedne obične ovce od kojih se traži i očekuje da troše svoje pare na igru, dok se onim "povlašćenima" poklanjaju dijamanti, vraćaju vojske izgubljene u borbama....
Sramota je da NIKO od vođa ove igre ne uzima za ozbiljno komentare Demara, Oblaka i nekih drugih, neki nisu ni čuli za njih, a to su ljudi koji su godinama unazad prijavljivali greške koje su postojale u igri, da bi ova igra bila bolja i više fer i da bi svi i dalje uživali u ovoj igri...