Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - sakipaki

Странице: [1]
1
Озбиљне расправе / Одг: Nelogicno
« послато: јануар 20, 2015, 14:21:56 поподне »
Hvala na odgovorima ali ovo i dalje ostaje kao nelogicno, vise puta sam refresovao stranu u toku napada kao i prvi put kad mi se ovo desilo a odgovor je bio "nije ustanovljen bag a vremenska razlika je bila manja od sekunde" na sta sam ja odgovorio da bi bilo logicno da sam ih onda napao sa ledja  :D :D :D jer mi nije logican takav ishod i nisam znao sta da radim.

2
Озбиљне расправе / Одг: Nelogicno
« послато: јануар 20, 2015, 14:03:10 поподне »
 http://prntscr.com/5urjb3  dolazak vojske              http://prntscr.com/5uriyq   bitka
 Ovdje se vidi da je moja vojska stigla sekund prije bitke, a stranica koju sam poslao na pocetku je prije slikanja bila osvjezena.

3
Озбиљне расправе / Одг: Nelogicno
« послато: јануар 20, 2015, 13:27:09 поподне »
Kao sto sam vec napisao ovo mi se desava vec drugi put da pise da je udar neprijateljske vojske sekund prije, a vojska je ucestvovla u bitci oba puta. Prvi put se nisam mobilisao jer sam mislio da nema potrebe za tim a imalo je, sad jesam ali protivnicka vojska je bila jaca i izgubio sam sto i nije vazno. A to zasto sam ja napadao iz svoje provincije a ne iz kolonije nije bitno samo sam htjeo da kazem da je ovo nelogicno jer ne znate sta da radite u toj situaciji.

4
Озбиљне расправе / Nelogicno
« послато: јануар 20, 2015, 12:07:25 поподне »
http://prntscr.com/5uqi0g    sta raditi u ovoj situaciji, mobilisati ostatak vojske i boriti se a ne znate da li ce i ostatak ucestvovati u bitci pa ce samo oni da izginu. Ovo mi se desava vec drugi put a odgovor na prvi slucaj je bio nije bila citava sekunda,. Steta sto ne znam da gledam u pasulj da znam da li je citava sekunda ili ne

Странице: [1]