0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
za cega sluze carski putevi
kako da spojim gradjevine imam 4 gradska trga , kako da ih spojim
napravite neku verziju koja ce da izgleda kao normalna imperija samo sto ce da ima i sekirasa kod nomada kod imperijana recimo imas heroja nekog kog treniras resursima i da on moze da dostigne 1k helta i 3k napad snagu pljackanja 10 a posto je heroj trazi odrzavanje jedno 100 do 3k zavisi kolko je unapredjen kod nomada moze da bude to kao neki gladijator il da lici na gladijatora da mozes da zaustavis vojsku kad ona ide al da stoji u mestu i kad je blizu vidi se kolko neprijatelj ima vojske i da kad recimo igrac A napada igraca B a B u tom sluzaju napada A onda se njihove vojske sretnu i poubijaju se negde na sred mape i da tu nema bonusa na moral nego ravnopravna borba i da recimo mozes za 4M drva i 500k gvozdja i 1M da napravis vojnicki logor i tu recimo drzis vojsku a na mapi se vidi zamaskirano nesto iza sume da mora da se zagledas da vidis al da je zato odrzavanje vojske koja je tamo x3 i da mozes da saljes vojsku u neciju provinciju tu se recimo vojska orzava x1,5 i ona pomaze tom nekog al mogu da salju igraci koji su u dometu x2 jer bibilo glupo da nekog od 1k stiti neko od 1M i to bi bilo to od mojih predloga razbio sam se od kucanja