Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - veljko

Странице: [1]
1
Пријава проблема / Mesto okupljana.
« послато: април 21, 2014, 00:18:07 пре подне »
Izvinite na smetnji ali da vam kazem za ovaj problem:

ja nemogu napraviti mesto okupljana a imam sve saveznu administraciju.Imam 2429bodova a treba 2000bodova ,nije u blizini eskluzivnih zona . Sta je problem imam savezna administracija 1 ,2429bodova,nije u blizini drugih igraca .Nisam znao gde ovo da napisem pa sam ovde.


2
Препоруке / Sirovine
« послато: април 20, 2014, 00:14:53 пре подне »
Bilo bi lepo da uvedete da se moze i druge sirovine slati  Drva,Gvozde i kamenje.

3
Пријава проблема / Eskluzivne zone
« послато: април 18, 2014, 11:06:05 пре подне »
ovo nije fer igraci koji neigraju  dobijaju dobra mesta a ja tu nemogu koloniju,vazal,vojna stanica i drugo staviti zbog igraca koji neigraju a tu se nalaze zahtevam da se izbace sa mape igraci koji neigraju smetaju nama igracima koji igramo ja sad zelim provinciju tamo gde se nalazi slika ove zene stene gde su da napravim koloniju ili provinciju sta vec ali nemogu jer cu se onda graniciti sa njenom eskluzivnom zonom a ona uopste neigra vidite : http://www105.imperiaonline.org/imperia/game_v6/game/village.php .
Tamo gde su one stene tu zelim da imam provinciju ne  u njenom nego u sredini ali nemogu jer bi se granicio sa njenom eskluzivnom zonom zelim  da je izbrisete sa mape jer neigra ako pocne da igra nek napravi negde drugde selo gde ima mesta ili je pomerite ako moze dole malo .

4
Пријава проблема / Imperija na FB
« послато: април 18, 2014, 10:41:17 пре подне »
Ja u imperiji imam acc,zelim da mogu preko fb da udjem na njega ali tamo sam se bio vec prijavio na drugi acc da udjem preko fb kako da prekinem vezu na tom acc i da uspostavim vezu sad sa ovim acc? meni pise kao da moram kliknuti neki link na fb email ali nedobijam nista ...Mozete li mi pomoci?

Странице: [1]