ja ne mogu cutat
nisam bio tu 3 dana kad je polemika pochela
pa cu tako napisati shta imam
kokocar
prichash ti si se uwrijedio ?? ajde sad mi pojasni zashto (narawno ako owo ikada prochitash
) ...reporteri pishu onako kako misle da treba..kako znaju..kao nowinari npr...imaju uwid u grafikon na sajtu...brojke bla bla...informacija nije pregrsht..imaju par soba za pitanja..kada ix postawe odgowor dobiju..sad to shto nas pitaju to je wezano za nas
dakle informacije nisu obilne...i oni pishu na osnowu tix informacija koje imaju...to waljda znash
i ja sam imao zamjerke na pisanje pojedinix ali wishe i ne obracam paznju
Sada
ako se iko treba naci uwrijedjenim to smo mi...da ochekujesh od nekog ko je predstawnik neke reprezentacije da pljuje i omalowazawa neke druge je mnogo bljak
jedina adekwatna rijech koju sam za owo nashao je bljak
odwratno licemjerno iritantno itd su blage rijechi
znachi swe shto si napisao eto o nama za mene je bljak
ja kao ni ostali reprezentatiwci srbije jednom nisu niti tebe niti xrwatsku pa ni druge reprezentacije uzeli u usta...
jer ne dolichi to...ajde da je neko drugi to pisao ko uopshte ne uchestwuje tamo...ali nema weze
dalje..bugari jesu drzali pod napadom brazilce..i wi ste ix drzali...mi smo im objawili rat i uradili smo shto se uradilo...dakle to nije za potcenjiwanje...ti igrachi shto su nawatani sa nashe strane nisu retardi...mislim
nebitno
da li smo najgora ili najbolja reprezentacija u to ne treba zalaziti...niti smatram da smo najbolja niti smatram da smo najgora
ali na tebi to nije da prichash
prijawilo se igracha u kwalifikacijama dosta...pa su proshli oni koji su proshli