Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - Sofronijevic

Странице: [1]
1
Генерална дискусија / ZASTOOO???
« послато: септембар 10, 2015, 17:17:31 поподне »
Na osnovu cega su mi blokirani napadi u cs1 ? Kako se ne blokiraju pojedini igraci za koje dostavim dokaze o namestanjima,a mene blokirate, a nista nisam stimao celu eru ... Ovo je prava tiranija, sta se skolarcici smorili zbog jedne kolonije... Necete da opominjete igrace koji vise 24h na alarmu pravite se da ne vidite.... ALOOOO BREEE DOKLE VISE ???

2
Генерална дискусија / Da li je realno ?
« послато: август 31, 2015, 22:32:59 поподне »
Koliko sam shvatio specijalnu medalju ce dobiti savez sa najvise dobijenih ratova ???? http://prntscr.com/8b3jke e sada da li je to realno ? Ovi imaju skoro cetiri puta manje vojnih bodova od nas, objavljuju pilece ratove mozda su u jednom presli 20k vojnih , svi nasi vojni bodovi su napravljeni u ratovima, i sada ce oni samo zato sto su potrosili vise zlata za objave i zato sto su igrali uglavnom low point ratove sa sitnim bodovima dobiti "ratnu medalju"... po mom misljenju to je debilno.

3
Генерална дискусија / Upad na nalog
« послато: август 28, 2015, 15:12:37 поподне »
Neko mi je upao na nalog, rasputio vojisku, podigao najveci kredit,pisao sam na support , ali mi niko vec skoro sat vremena ne odogvara ! ! ! Mogu li znati kada cete pronaci odgovorne krivce i meni vratiti vojisku, i kako da nadoknadim sada to sto ne mogu da farmam nezavisne gradov? Usporeno mi je razvijanje ovime, da ne govorim o minusu... Nadam se da cete uskoro da pogledate poruke na supportu...

4
Генерална дискусија / Mala pomoc :)
« послато: август 27, 2015, 23:55:08 поподне »
http://prntscr.com/89n0b8 ovo je ishod bitke, ok. Prilikom simulacije sa osnovnim parametrima za tesku vojisku kada sam racunao sa svojom vojiskom, dobio je zavrsni moral 57, priliko simuliranja sa vecim parametrima zavrsavao je sa moralom 87,88 i jace, sada nemoguce da igrac ima parametre manje od 10, kako je moguce da on zavrsi sa moralom 47, sve moguce kombinacije sam isprobavao u simulatoru sa parametreima iznad 10 i nikako nisam uspao da mu zavrsni moral bude 47, da sam znao da ce imati ovoliko mali moral na samom rusenju tvrdjave postavio bih se sigurno jer bi mu onda moral sigurno pao dovoljno da mu se vojiska sigurno razbezi. Moze li neko nekako da mi pojasni ovakvu situaciju :D

5
Питања / Castle Conquest
« послато: август 18, 2015, 13:44:19 поподне »
Meni nije jasno par stvari :D U "uputstvu" sam procitao da ce biti napravljeno 100 saveza sa po 30 clanova, a ovde ako ima 1500 clanova na rang listi koji iole igraju odlicno, kako ce se sada formirati savezi i koliko ce ih biti, ili sam pogresno procitao "uputstva" ?

6
Генерална дискусија / Link za registraciju
« послато: јул 30, 2015, 15:44:22 поподне »
Mogu li da dobijem link za registraciju? Svet 15 blitz.

Странице: [1]