Infernoking
“Teama este taxa pe care constiinta o plateste sentimentelor de vinovatie.”
Major
Deconectat
''Pacea e rodul fiecărei bătălii adevărate.''
|
|
« Răspunde #30 : Noiembrie 26, 2014, 05:17:56 » |
|
Buna ziua tuturor! AlDaghestani si gheorghedracu referitor la Cupa Mondiala si baietii ce joaca acolo si ne reprezinta pe noi, toti jucatorii de IO romani, voi vorbiti in necunostinta de cauza si cu asta cred ca am spus tot. Inca doua chestiuni...sunt curios daca macar unul din voi doi a juns acolo ca sa poata vorbii de ce fac altii. Stiti voi baieti....dupa razboi multi viteji se arata, daca sunteti mai buni decat cei de acolo de ce nu jucati acolo sa ne reprezentati? Asa suntem noi romanasii nu stim decat sa dam cu noroi in stanga si-n dreapta Eu vreau sa felicit baietii nosti din calificari pentru tot ce au facut pana acum!P.S. Daca vreti sa discutati despre Cupa Mondiala ati gresit sectiunea in forum!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Nanacus
Private
Deconectat
Nu ma cauta pe mine , voi veni singur la tine !!
|
|
« Răspunde #31 : Noiembrie 26, 2014, 05:36:05 » |
|
AlDaghestani si gheorghe lantete, noi nu ne plangem ca nu avem de ce , si daca ne-am plans vreodata am facut-o ptr ca suntem furati .si acum au fost ceva nereguli, dar nu mai dorim sa ne plangem...o lasam asa cum este ....insa haideti sa va spun un lucru.de ce nu veniti voi sa jucati.. sa vedeti cum este...si sa lasati golania doar de a comenta de pe margine. Poate nu cunoasteti cate diamante se pot cheltui pe aceasta versiune V6 oricum mult mai mult decat pe V5. ..voi credeti ...ca intr-o spatamana decand sa inceput Cm...e putin ceeea ce am facut noi?? mai ales daca ai un Iranian care a consumat singurel peste 200 k diamante pana acum...?? ala foreaza in ele...si are potential nu ca noi...dar nu lasam capul jos mergem inainte cu bune cu rele.., ce bine ar fi sa vedem...un campionat cu limitare la diamante .!! Va asteptam Cm de anul viitor !!
|
|
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2014, 05:38:13 de către Nanacus »
|
Memorat
|
|
|
|
Infernoking
Major
Deconectat
|
|
« Răspunde #32 : Noiembrie 26, 2014, 05:42:27 » |
|
Deci...va rog sa ne oprim aici cu acest subiect, mai multe puteti discuta in sectiunea Cupa Mondiala din acest forum, totusi discutia sa fie civilizata chiar si acolo! O zi buna va doresc!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
gheorghedracu
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #33 : Noiembrie 26, 2014, 05:44:16 » |
|
bre, problema e ca se vede din avion ca ati gresit strategia. Toate celelalte natiuni din top au investit intr-un cont care sa ajunga la elite imediat, voi v-ati jucat stupid cu greii. Uitati-va pe clasament si o sa vedeti ca, cate un cont din toate natiunile care conteaza s-a desprins mult fata de ceilalti de la inceput. Nu spuneti ca nu ati avut diamante ci ca ati avut o strategie penibila. Vin eu la anul si va iau medalie singur , pariu pe averea voastra
|
|
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2014, 05:49:43 de către gheorghedracu »
|
Memorat
|
|
|
|
gheorghedracu
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #34 : Noiembrie 26, 2014, 05:47:59 » |
|
infernoking, te-am avut elev intr-o alianta prin v5, erai mediocru ca jucator, mai lasa-ma cu nationalismele si linguselile ca de asta se ajunge mereu ca romanii sa isi planga pe umar. Nu s-a vrut ca o anumita rezerva sa ajunga in echipa, atunci altfel stateau lucrurile.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
AlDaghestani
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #36 : Noiembrie 26, 2014, 06:30:58 » |
|
Gheorghe/George, timpurile s-au mai schimbat.....nu se mai da ban asa de aiurea... Oricum, raman pe aceeasi parere cu tine , ca alianta participanta acuma la world cup, numera doar 3 jucatori. Restul e sa fir la numaratoare !!!! Ca un citat nemuritor, zis de prietenul meu BACHUS: omul gospodar isi face vara sanie, iar IARNA O PUNE PE FOC !
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Nanacus
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #37 : Noiembrie 26, 2014, 06:32:03 » |
|
Pe bune, nu are nimic de a face cu asta. Insa cred ca da daca nu era master Adi inferno tot imi dadea 10 mii zile ban Mai bine ai lasa comentariile si as dori sa te vad pe tine..cum vii si castigi tu CM , strategi pe Imperia tot sunt, acum te-am inclus si pe tine acolo si sincer sa fiu o sa tin cont ...sa nu lipsesti de pe tabla de sah. mai bine joaca Io acolo unde joci si lasane tu cu stiinta ta, multi razboinici am vazut ca tine ..care sparg in stanga si in dreapta si defapt doar latra !!
|
|
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2014, 06:35:12 de către Infernoking »
|
Memorat
|
|
|
|
AlDaghestani
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #38 : Noiembrie 26, 2014, 06:51:57 » |
|
Mai "dinti de LAPTE"poate ai mai crescut, insa DANA , ti-a dat un rasouns magic.. Vorbeste cu ai de leatul tau.... Si aculata sfatul Danei
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AlDaghestani
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #39 : Noiembrie 26, 2014, 07:07:04 » |
|
sa VA SPUN un SECRET.... fara ADY...naspa va vad ! numai cand va vad pe "FACE_FUCK"" ce fete aveti, la 20 si ceva de ani aratati ca bunicu'la 150 prodigy
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Infernoking
Major
Deconectat
|
|
« Răspunde #40 : Noiembrie 26, 2014, 07:07:42 » |
|
AlDaghestani la urmatoarea abatere iei BAN
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Nanacus
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #41 : Noiembrie 26, 2014, 07:09:10 » |
|
Mai "dinti de LAPTE"poate ai mai crescut, insa DANA , ti-a dat un rasouns magic.. Vorbeste cu ai de leatul tau.... Si aculata sfatul Danei Si apropo vezi ca esti cu o ora inainte !!! Ti-au luat-o neuronii ..inainte , si iti ajung la lungul nasului..!! Pfff nu stiu cum te-au acceptat aia acolo..!!
|
|
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2014, 07:14:12 de către Nanacus »
|
Memorat
|
|
|
|
AlDaghestani
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #42 : Noiembrie 26, 2014, 07:15:50 » |
|
nanacus...lasa-te omule de intelepciune....unde nu este nu ai ce sa ceri ... femeia aia ti-a spus frumos, o repet....joaca-te cu cei de seama ta....
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AlDaghestani
Private
Deconectat
|