Imperia Online Romania  
Decembrie 22, 2024, 04:19:59 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 7   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: ADRIAN PAUNESCU  (Citit de 13841 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Salah Al Din
OLD PLAYER
Captain

Deconectat Deconectat

Dilema: Prostia trece cu algocalmin?...

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Noiembrie 09, 2010, 06:32:14 »

linkul este intr-adevar relevant.doar un exemplu.
pentru cine vrea sa fie obiectiv.
Memorat

Visul adminului:ban,ban,ban...ban.Si iara....ban.De cate ori se poate...ban. *tired* Visul meu:sa ma intalnesc cu unul in viata reala *guns*
Adyasig
Onoarea este pur si simplu moralitatea oamenilor superiori. – H.L. Mencken
Global Moderator
Colonel
*

Deconectat Deconectat

Potius mori quam foedari !

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Noiembrie 10, 2010, 01:16:00 »

linkul este intr-adevar relevant.doar un exemplu.
pentru cine vrea sa fie obiectiv.
Unui popor bolnav de ura ceri tu obiectivitate?
Istoria se repeta Smiley Eminescu era facut albie de porci in timpul vieti lui scurte........................azi il consideram un Geniu
Sa moara capra vecinului a fost inventata special pentru ROMANI
Asist cu stupefactie cum frustrati in viata de zi cu zi amesteca greselile lui ADRIAN PAUNESCU  cu opera poetului ADRIAN PAUNESCU
Dau citate din presa internationala dar nu au citit nimic din opera lui.
Spun ca a fost poet de curte a lui CEAUSESCU ........................dar nu au citit nimic din ceace a scris impotriva regimului ( evident ca nu citesc printre rinduri )
Aceiasi  care fac asta au votat si marinarul si ciuma portocalie pentru ca altfel ne vindea PSD , Vintu sau mai cine stie cine la rusi
Cine cunoaste opera si viata lui Eminescu stie ca nu a fost nici pe departe perfect ..........................dar cu siguranta GENIU
O sa asteptam inca 100 de ani sa ii rcecunoastem meritele lui ADRIAN PAUNESCU la ridicarea gradului de cultura in ROMANIA!
Pina atunci ii ascultam  pe: pora , nasu ,si alti destepti ai vremi.
Mai ascultam din udrea , videanu , boc si ministrul invatamintului care are in ROMANIA  doar 11 clase in rest il credem pe cuvint ca este cercetator si care se vrea un mare reformator al invatamintului ........................
Ne mai miram ca ne este rau ? ne mai miram ca 70 de voturi =170?
Ne miram ca pentru doi tarusi smulsi de o batrina de pe pamintul ei face puscarie?
Ne miram ca Ritzi este inca libera si Anastase la fel?
Nu ma mai mir ca si PAUNESCU este terfelit in fel si chip.
Intunericul din mintile unora atinge cote maxime.
Memorat

Respect
andrei.80bis
Magister ludi
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Noiembrie 10, 2010, 02:02:24 »

http://www.youtube.com/watch?v=ocqWetxCulc
si un k+ ady
Memorat

Væ victis!
thanathos242
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Noiembrie 10, 2010, 06:24:53 »

Unui popor bolnav de ura ceri tu obiectivitate?
Istoria se repeta Smiley Eminescu era facut albie de porci in timpul vieti lui scurte........................azi il consideram un Geniu
Sa moara capra vecinului a fost inventata special pentru ROMANI
Asist cu stupefactie cum frustrati in viata de zi cu zi amesteca greselile lui ADRIAN PAUNESCU  cu opera poetului ADRIAN PAUNESCU
Dau citate din presa internationala dar nu au citit nimic din opera lui.
Spun ca a fost poet de curte a lui CEAUSESCU ........................dar nu au citit nimic din ceace a scris impotriva regimului ( evident ca nu citesc printre rinduri )
Aceiasi  care fac asta au votat si marinarul si ciuma portocalie pentru ca altfel ne vindea PSD , Vintu sau mai cine stie cine la rusi
Cine cunoaste opera si viata lui Eminescu stie ca nu a fost nici pe departe perfect ..........................dar cu siguranta GENIU
O sa asteptam inca 100 de ani sa ii rcecunoastem meritele lui ADRIAN PAUNESCU la ridicarea gradului de cultura in ROMANIA!
Pina atunci ii ascultam  pe: pora , nasu ,si alti destepti ai vremi.
Mai ascultam din udrea , videanu , boc si ministrul invatamintului care are in ROMANIA  doar 11 clase in rest il credem pe cuvint ca este cercetator si care se vrea un mare reformator al invatamintului ........................
Ne mai miram ca ne este rau ? ne mai miram ca 70 de voturi =170?
Ne miram ca pentru doi tarusi smulsi de o batrina de pe pamintul ei face puscarie?
Ne miram ca Ritzi este inca libera si Anastase la fel?
Nu ma mai mir ca si PAUNESCU este terfelit in fel si chip.
Intunericul din mintile unora atinge cote maxime.

frustrati sunteti voi , comunistii vechi si noi, nu vi-e rusine??? din ce scrii esti clar un pds-ist, fost pcr-ist... alaturi de porcul adrian paunescu o sa ajungeti toti la lada de gunoi a istoriei, cum dracu sa-l compari pe Eminescu cu gunoiul paunescu??? doar un retard in ale culturii poate sustine asa ceva, arata-mi un critic literar de valoare care vede ceva de ''geniu'' in poezia lui paunescu... e greu sa nu pupi pe cineva in D... asa cum v-a invatat sistemul comunist, lacheii lui inca misca si suspina dupa ceausescu si pupicuristii lui... asa cum am mai zis, paunescu porcul va fi pomenit poate in istoria lieraturii romane dar la capitolul lingai , anexa prostitori ai plebei... hai sictir paunescu, hai sictir lachei comunisti, muriti dracului toti  sa reinvie odata tara asta
« Ultima modificare: Noiembrie 10, 2010, 06:26:00 de către thanathos242 » Memorat

Adevărul este o eroare exilată în eternitate
Salah Al Din
OLD PLAYER
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Noiembrie 10, 2010, 07:26:01 »

Orice parere poate fi respectata daca e sustinuta fara a jigni pe altii.
Nu poti cere tuturor ca sa aiba aceeasi parere cu tine thanatos.
Ideea de baza a unei discutii e sa cuprinda minim doi.
Pt a nu deveni un monolog.

Ceea ce poti face e sa aduci contraargumente in mod civilizat, ceea ce insa nu vad.
Memorat

Visul adminului:ban,ban,ban...ban.Si iara....ban.De cate ori se poate...ban. *tired* Visul meu:sa ma intalnesc cu unul in viata reala *guns*
thanathos242
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Noiembrie 10, 2010, 08:03:45 »

cine ti-a cerut tie parerea? e evident ca esti de partea lui adyasig indiferent ce ar zice, s-a format un grup de cativa postaci pe aici care se apara intre ei indiferent de ce prapastii emit cate unul, sunt sigur ca daca adyasig ar sustine acum ca de fapt soarele se invarte in jurul pamantului ai gasi tu cateva argumente sa ii sustii afirmatia, ca sa iti explic pe larg cat esti de subiectiv te invit sa cauti un manual de logica si psihologie de clasa a 10-a parca, era undeva prezentat un experiment privind simpatiile/antipatiile ( daca se supune la vot (notare) lucrarea unui copil antipatic si a unuia simpatizat de colegi bineinteles ca cel antipatizat primeste nota mai mica desi are lucrarea mai buna, etc, etc)/... revenind la subiect eu nu i-am adus (primul) nici o umbra de jignire lui adyasig ci lui paunescu-porcul , insa dansul s-a simtit dator sa ii ia apararea celui care a laudat regimul in care a trait foarte bine probabil si uite cum a reactionat: ''Asist cu stupefactie cum frustrati in viata de zi cu zi amesteca greselile lui ADRIAN PAUNESCU....''... asadar el a arunca piatra dat tot eu sunt vinovat, logic, nu? ... utatic um gandesc si altii despre ''genial" :http://www.kamikazeonline.ro/2010/11/romnia-s-a-pus-soclu-pentru-porc-editorial/
« Ultima modificare: Noiembrie 10, 2010, 08:06:24 de către thanathos242 » Memorat

cosmin
Colonel

Deconectat Deconectat

Valkyrie

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Noiembrie 10, 2010, 08:06:06 »

din pacate, eu nu pot spune prea multe...spun doar atat:
astia suntem si ne meritam pe deplin soarta. >Grin
Memorat

Sus sabiile, perfectionati armurile,sincronizati-va atacurile...inamicul sa nu gaseasca refugiu nici in gaura de sarpe!!!
Salah Al Din
OLD PLAYER
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Noiembrie 10, 2010, 08:30:17 »

cine ti-a cerut tie parerea? e evident ca esti de partea lui adyasig indiferent ce ar zice, s-a format un grup de cativa postaci pe aici care se apara intre ei indiferent de ce prapastii emit cate unul, sunt sigur ca daca adyasig ar sustine acum ca de fapt soarele se invarte in jurul pamantului ai gasi tu cateva argumente sa ii sustii afirmatia, ca sa iti explic pe larg cat esti de subiectiv te invit sa cauti un manual de logica si psihologie de clasa a 10-a parca, era undeva prezentat un experiment privind simpatiile/antipatiile ( daca se supune la vot (notare) lucrarea unui copil antipatic si a unuia simpatizat de colegi bineinteles ca cel antipatizat primeste nota mai mica desi are lucrarea mai buna, etc, etc)/... revenind la subiect eu nu i-am adus (primul) nici o umbra de jignire lui adyasig ci lui paunescu-porcul , insa dansul s-a simtit dator sa ii ia apararea celui care a laudat regimul in care a trait foarte bine probabil si uite cum a reactionat: ''Asist cu stupefactie cum frustrati in viata de zi cu zi amesteca greselile lui ADRIAN PAUNESCU....''... asadar el a arunca piatra dat tot eu sunt vinovat, logic, nu? ... utatic um gandesc si altii despre ''genial" :http://www.kamikazeonline.ro/2010/11/romnia-s-a-pus-soclu-pentru-porc-editorial/
1.nu trebuie sa imi ceara nimeni parerea, e un topic public.
2.eu am sanctionat doar modul acid de exprimare.al tau era mai acid deci m-am adresat catre tine.e adevarat si adyasig a fost acid.
3.atata timp  cat numele topicului e Adrian Paunescu si nu pareri despre...sau etc ceea ce postezi tu e off topic.
4.daca repet te adresezi la modul in care o faci sa nu crezi ca vei inchide gura cuiva, vei obtine doar efectul invers exact ca in exemplul tau cu cei doi elevi.
5.exact ca in exemplul tau, comportamentul nu e singular.la fel ataci si la alte subiecte.de aici poate si reactia mea.
In rest toate cele bune poate in viata reala esti chiar cineva.Nu am de unde stii.

PS. de fapt soarele chiar se invarte in jurul Pamantului...Wink

(...mai in gluma mai in serios...http://www.lovendal.net/wp52/si-totusi-pamantul-e-in-centrul-universului-iar-soarele-se-invarte-in-jurul-terrei/)
« Ultima modificare: Noiembrie 10, 2010, 08:36:29 de către Salah Al Din » Memorat

thanathos242
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Noiembrie 10, 2010, 09:19:06 »

in fine, cum ziceti voi, maine-poimaine o sa moara tatuca iliescu, atunci o sa fie jale nationala, babele or sa-si smulga parul din cap, pe forumul imperia o sa apara un topic :'' A MURIT GENIUL POLITIC ION ILIESCU! '' , la realitatea or sa vina corul de bocitoare de la opera romana s.a.m.d.... la fel si cu w.c. tudor , isterie nationala '' ULTMUL TRIBUN'' , etc, etc. Avem un popor de bocitoare, in stare doar sa se lamenteze si sa fure, sunt doar 2 variante, ori sa asteptam sa moara de batranete toti cei indobitociti de comunism ori sa plecam in alta tara . emigrare humanum est   Grin
p.s ''opera'' lui paunescu nu face doua parale pe langa un vers al lui Lucian Blaga, Nichita Stanescu, nu mai zic de  marele Eminescu
Memorat

Adyasig
Global Moderator
Colonel
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Noiembrie 11, 2010, 12:51:14 »

Orice parere poate fi respectata daca e sustinuta fara a jigni pe altii.
Nu poti cere tuturor ca sa aiba aceeasi parere cu tine thanatos.
Ideea de baza a unei discutii e sa cuprinda minim doi.
Pt a nu deveni un monolog.

Ceea ce poti face e sa aduci contraargumente in mod civilizat, ceea ce insa nu vad.

Smiley)))))))))) Multumesc pentru modul civilizat in care te exprimi .
Despre cele scrise mai sus de catre un anume domn nu ma intereseaza citusi de putin...................nu exixta pentru mine
Omul nu intelege ce spun si nu o sa repet........................e mai greu daca citesti doar tabloide si cancan
Este parerea lui si sa o pastreze sanatos nu e cazul sa te expui si tu replicilor domnului anticomunist
Tie iti spun ca nu  pe omul Paunescu il aparam eu ci pe poetul Paunescu dar este mai greu...................
Care critici  sa il eticheteze pe paunescu?................aia care merg la neptun la betiile lui basescu ?
Eu nu dau explicatii despre orientarile mele politice si nici despre faptul ca o mare majoritate este deacord cu mine.........................sunt si altii care nu sunt
Privitor la faptul ca un personaj obscur si prost crescut eticheteaza opera lui ADRIAN PAUNESCU ca fiind una de doua parale spune multe
Am deschis acest topic pentru cei care vor sa isi exprime liber ideile privitore la ADRIAN PAUNESCU nu pentru a intra in discutii cu unul si cu altul
La fel ca si la tv. nu iti convine schimba canalul......................in acest caz scrie in alta parte .
Eu la inmormintarea lui am vazut oameni de cultura si nu putini care au vorbit elogios la adresa poetului ADRIAN PAUNESCU ................voi?
Dar probabil ca Plesu nu a vorbit si pe ANIMAL PLANET .
Memorat

Respect
andrei.80bis
Magister ludi
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Noiembrie 11, 2010, 02:27:33 »

geniule, ai incercat macar o singura data in viata ta sa scrii o poezie ? probabil ca da, daca nu incearca. fa comparatie apoi cu una din poeziile lui paunescu si daca mai ai macar un singur neuron in viata in creierul ala ravasit de frustrare si ura fata de semenii tai o sa iti dai seama ca blamezi un geniu. din fericire pentru tine, tu nu o sa ai norocul sa vorbeasca nimeni nicaieri despre cine ai fost tu de-a lungul vietii ... esti prea insignifiant si ti-e atat de greu sa vezi asta incat vii aici cu gura mare si te dai buricul pamantului. in plus cand mai mult de 3 insi iti spun ca esti beat sau prost (***) si te pui si cu dosul in contra ulucilor desprinse din gard ar trebui sa realizezi ca acei mai mult de 3 insi e extrem de posibil sa aiba si dreptate.

*** : e doar o expresie, nu vreau sa se inteleaga ca acuz pe cineva ca e alcoolic sau cu IQ-ul sub 50 ca in cazul de fata
« Ultima modificare: Noiembrie 11, 2010, 10:05:56 de către andrei.80bis » Memorat

Væ victis!
mariuscl77
Vizitator
« Răspunde #26 : Noiembrie 11, 2010, 10:49:27 »

Vad ca singurul cat de cat obiectiv in postarile astea este thanathos242, iar restul se pare ca nu vedeti ansamblul, contextul. Sa-l numiti "geniu" este mai mult decat exagerat. Sper ca nu ati cazut in capcana conjuncturii vremurilor ci a fost doar o exagerare de moment. Nu e bine ca amestecati opera cu omul care a creat-o. Mai ales in cazul asta. Exemplificari pot fi multe, mai ales in cazul oamenilor implicati in viata politica. Acum un an nu cred ca l-ati fi considerat geniu literar, iar la alegeri sigur nu l-ati votat. Iar un geniu nu se modeleaza intr-un an, iar caracterul unui om, mai ales la varsta dumnealui, sigur nu se schimba intr-un timp atat de scurt. Asa cum spunea alger, din compasiune incercati sa ii gasiti omului atatea calitati. Poeziile lui poate ca sunt deosebite, poate ca unora le plac sa le citeasca sau sa le auda cantate de diversi artisti dar astea sunt doar parti din opera lui. Dar voi va referiti si la viata omului, iar aici lucrurile sunt mai mult decat discutabile si cred ca de aici apar atatea controverse. Si cu toate astea, nu e bine ca ati ajuns sa va jigniti.

P.S. Poate ca nu stiti, dar pretul politic platit a fost musamalizarea acelui accident in care sotia lui a omorat trei persoane lasand o fetita fara parinti si fara frate. Nu cred ca ati mai gandi in felul asta daca ati fi fost locul acelei fetite. Doamne-fereste, nu doresc asa ceva nimanui! Era doar un exercitiu de obiectivitate.
Memorat
vulpita98
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Noiembrie 11, 2010, 12:05:37 »

Dragutilor , o sugestie pentru voi : fiti mai selectivi in acordarea titulaturilor de GENIU , altfel o sa ajungem sa demonetizam si acest cuvant , si  vom vorbi sau auzi in curand despre " geniul " creatorului de chilotei , "geniul" siliconatei la moda sau "geniul" stimatei euro-parlamentare pubere si ale ei "succesuri" . Fiti seriosi , chiar merita numit GENIU un personaj care s-a remarcat prin lingerea urmelor lasate de talpile unui cizmar citit ? Adevaratele genii si-au facut remarcata valoarea fara a recurge la "prostitutie intelectuala" . Cat despre opera literara rezultata din simtirea artistica a autointitulatului "porc" , Smiley , nu sunt eu persoana cea mai in masura sa ma pronunt , nu am gusturi atat de rafinate . Pur si simplu , tuturor emanatiilor izvorate din " zbuciumul interior"  al respectivului grohaitor , eu le prefer cateva versuri simple  , dar mult mai vii :

" MAI BINE GOLAN / DECAT activist / MAI BINE MORT / DECAT comunist ".

P.S.  Nici eu nu am scris poezii , nici nu am incercat , dar , pe de alta parte , nici oua de gaina nu  am facut , insa asta nu ma impiedica sa deosebesc un ou stricat de unul bun.
Memorat

Nu marimea conteaza , ci cum o folosesti. Armata , desigur .
Salah Al Din
OLD PLAYER
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Noiembrie 11, 2010, 12:16:24 »

Vad ca singurul cat de cat obiectiv in postarile astea este thanathos242, iar restul se pare ca nu vedeti ansamblul, contextul. Sa-l numiti "geniu" este mai mult decat exagerat. Sper ca nu ati cazut in capcana conjuncturii vremurilor ci a fost doar o exagerare de moment. Nu e bine ca amestecati opera cu omul care a creat-o. Mai ales in cazul asta. Exemplificari pot fi multe, mai ales in cazul oamenilor implicati in viata politica. Acum un an nu cred ca l-ati fi considerat geniu literar, iar la alegeri sigur nu l-ati votat. Iar un geniu nu se modeleaza intr-un an, iar caracterul unui om, mai ales la varsta dumnealui, sigur nu se schimba intr-un timp atat de scurt. Asa cum spunea alger, din compasiune incercati sa ii gasiti omului atatea calitati. Poeziile lui poate ca sunt deosebite, poate ca unora le plac sa le citeasca sau sa le auda cantate de diversi artisti dar astea sunt doar parti din opera lui. Dar voi va referiti si la viata omului, iar aici lucrurile sunt mai mult decat discutabile si cred ca de aici apar atatea controverse. Si cu toate astea, nu e bine ca ati ajuns sa va jigniti.

P.S. Poate ca nu stiti, dar pretul politic platit a fost musamalizarea acelui accident in care sotia lui a omorat trei persoane lasand o fetita fara parinti si fara frate. Nu cred ca ati mai gandi in felul asta daca ati fi fost locul acelei fetite. Doamne-fereste, nu doresc asa ceva nimanui! Era doar un exercitiu de obiectivitate.
Da jignirile nu se justifica.
Obiectiv are un  inteles mai larg.
Uite concret tu dai ca ca exemplu ca acum un an l-am fi considerat un geniu literar dar nu l-am votat.
Ce legatura au una cu alta?
Asa cum nu are nici o legatura accidentul respectiv cu o viata in care cineva a scris(bine sau rau).E regretabil ceea ce s-a intamplat, dar daca e sa fim obiectivi oricare din noi daca face o boacana sau are o ruda/prieten care face ceva rau incearca sa o rezolve prin metode ortodoxe sau nu.Astea sunt vremurile pe care le traim.

Vremuri modeste in gandire sau meditatie.
Eu daca e sa ma refer la ceva legat strict de topic, atunci da pot spune ca nu a fost un om obisnuit.
Atat.

PS.Geniul este cea mai înaltă treaptă spirituală a omului, caracterizată printr-o activitate creatoare ale cărei rezultate au o mare însemnătate,cu depasirea timpurilor sale.(M.Eminescu)
...eu zic ca se incadreaza.Mai mult sau mai putin.
Parerea mea.
« Ultima modificare: Noiembrie 11, 2010, 12:23:16 de către Salah Al Din » Memorat

Adyasig
Global Moderator
Colonel
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Noiembrie 11, 2010, 12:32:19 »

Marius ce spui tu este in mare parte corect .................iti pun o intrebare si daca poti sa imi raspunzi sincer
Sotia ta omoara 3 oameni fara sa vrea ........dar ii omoara
Tu sotul ai relatii si cunostinte o lasi fara sa te implici sa se duca la puscarie?
Eu nu as incerca sa o salvez
Nu este corect dar nici nu pot spune ca as face altfel........................

Memorat

Respect
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 7   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!