Xpertiza, te-ai uitat taman pe tine! Ma bucur ca ai pomenit de acromantic in topul tau (si de mine
), dupa mine a avut o rabdare enorma, sa stea cu ris_p la cativa pasi de el, sa bage la greu capitulari (ca doar eu am fost aliat cu ris_p in soldiers, acum doua ere pe R4, stiu ce-i poate pielea) si sa-i indure sicanele, si dupa aia sa-i dea la cap...
O singura (micuta) observatie: pe contul "daccad" nu am jucat niciodata low points, dar au fost si altele (sper ca nethbe inca mai doarme
), ca ne potopeau turcii cu cate 10 conturi de caciula...
As vrea sa il pomenim in topul asta si pe Adrian Jurj, un jucator excelent (l-am cunoscut in R8, dar a jucat si in R2 cel putin), joaca bine si economic, si militar... Ghinionul lui a fost ca l-au prins astia cu mai multe conturi, cand de fapt omul doar se apara, la randul lui, de turcii multiacounteri (o adevarata plaga, domnule!! unde esti ala cu briceagu? >
). Dar partea cea mai frumoasa a jocului sau e coordonarea aproape la secunda a atacurilor, i-a facut figura la Minerva in R8 ca i s-a intors la aia (ala) armata acasa si in 5 secunde hop si AJ pe ea, nu a avut timp sa trimita, iar in alte 5 secunde valul doi
) si rabdarea, panda la ore imposibile (ne sunam pe la 4 dimineata in mod frecvent intr-o vreme, se uita sefa la mine la servici si credea ca-s alcoolic ca aveam cearcane
). Am invatat mult de la el, asa cum am invatat si de la Argi partea cu armata rulz, de la acro faptul ca economia rulz, si de la bulgarii din soldiers faptul ca alianta puternica rulz... De fapt, asta e frumos din punctul meu de vedere la acest joc, ca fiecare isi poate alege obiectivul (militar, net point, aliante etc), si cum ma laudam in alt topic, odata ce mi l-am fixat, am reusit sa-l si ating...
Acum, iata propunerea pe care o fac tuturor celor ce se incadreaza in topul Xpertizei (hai ma sa merem la o bere, ca doar suntem din cluj amandoi!!), ca vad ca nimeni nu o face (poate ar merita un topic nou): Daca ne-am planifica la modul cel mai serios (sa zicem, cu jumatate de an inainte) sa facem o echipa TRAZNET, da TRAZNET, numai din astia unul si unul (sau poate DOUA aliante, sau mai multe, dar COORDONATE), am avea de ce sa ne amintim cu reala placere, si am demonstra cu adevarat ceva... Pana acum au fost izbucnirile astea individuale, a mea cu alianta in R8 si a lui acro cu maciuca in moalele capului lui ris_p in R4, poate si altele de care nu stiu eu, dar cred ca asta ar fi ceva colosal, si ca ar merita facut. Daca ne punem in cap o putem face, hai sa alegem realmul, sa abandonam alte prostii, si sa radem tot
Sa luam si la aliante, si la militar, si la net points, si la honor, si la topul pisicilor (lol), si poate se face si top aur (
) TOT TOT TOT sa luam intr-un realm...
Cine se baga? >
>
>