Imperia Online Romania  
Decembrie 22, 2024, 04:13:05 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2] 3   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: cei mai tari romani  (Citit de 5967 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
k_mihai
Vizitator
« Răspunde #15 : Octombrie 19, 2007, 12:01:50 »

pai, pe Konrad l-am speriat un pic cand jucam singur  Grin dar ideea este aceeasi. acum, singurul mod in care poate fii oprit un fermier este ca altii sa-i distruga armata, dar asa ii fac cadou o gramada de puncte militare....
Memorat
daccad
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Octombrie 22, 2007, 10:38:32 »

Xpertiza, te-ai uitat taman pe tine! Ma bucur ca ai pomenit de acromantic in topul tau (si de mine  Embarrassed ), dupa mine a avut o rabdare enorma, sa stea cu ris_p la cativa pasi de el, sa bage la greu capitulari (ca doar eu am fost aliat cu ris_p in soldiers, acum doua ere pe R4, stiu ce-i poate pielea) si sa-i indure sicanele, si dupa aia sa-i dea la cap...
O singura (micuta) observatie: pe contul "daccad" nu am jucat niciodata low points, dar au fost si altele (sper ca nethbe inca mai doarme  *hihi*), ca ne potopeau turcii cu cate 10 conturi de caciula...
As vrea sa il pomenim in topul asta si pe Adrian Jurj, un jucator excelent (l-am cunoscut in R8, dar a jucat si in R2 cel putin), joaca bine si economic, si militar... Ghinionul lui a fost ca l-au prins astia cu mai multe conturi, cand de fapt omul doar se apara, la randul lui, de turcii multiacounteri (o adevarata plaga, domnule!! unde esti ala cu briceagu?  >Sad ). Dar partea cea mai frumoasa a jocului sau e coordonarea aproape la secunda a atacurilor, i-a facut figura la Minerva in R8 ca i s-a intors la aia (ala) armata acasa si in 5 secunde hop si AJ pe ea, nu a avut timp sa trimita, iar in alte 5 secunde valul doi  *bravo*) si rabdarea, panda la ore imposibile (ne sunam pe la 4 dimineata in mod frecvent intr-o vreme, se uita sefa la mine la servici si credea ca-s alcoolic ca aveam cearcane  *xxx*). Am invatat mult de la el, asa cum am invatat si de la Argi partea cu armata rulz, de la acro faptul ca economia rulz, si de la bulgarii din soldiers faptul ca alianta puternica rulz... De fapt, asta e frumos din punctul meu de vedere la acest joc, ca fiecare isi poate alege obiectivul (militar, net point, aliante etc), si cum ma laudam in alt topic, odata ce mi l-am fixat, am reusit sa-l si ating...
Acum, iata propunerea pe care o fac tuturor celor ce se incadreaza in topul Xpertizei (hai ma sa merem la o bere, ca doar suntem din cluj amandoi!!), ca vad ca nimeni nu o face (poate ar merita un topic nou): Daca ne-am planifica la modul cel mai serios (sa zicem, cu jumatate de an inainte) sa facem o echipa TRAZNET, da TRAZNET, numai din astia unul si unul (sau poate DOUA aliante, sau mai multe, dar COORDONATE), am avea de ce sa ne amintim cu reala placere, si am demonstra cu adevarat ceva... Pana acum au fost izbucnirile astea individuale, a mea cu alianta in R8 si a lui acro cu maciuca in moalele capului lui ris_p in R4, poate si altele de care nu stiu eu, dar cred ca asta ar fi ceva colosal, si ca ar merita facut. Daca ne punem in cap o putem face, hai sa alegem realmul, sa abandonam alte prostii, si sa radem tot Grin Sa luam si la aliante, si la militar, si la net points, si la honor, si la topul pisicilor (lol), si poate se face si top aur ( Tongue) TOT TOT TOT sa luam intr-un realm...

Cine se baga?   >Grin >Grin >Grin
Memorat
Radooo
Colonel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Octombrie 22, 2007, 10:51:03 »

Apropo...acromantic nu l-a prins chiar pe ris_p Lips Sealed
Memorat

Citat
I broke a lot of rules...but...for wich one exactly is the ban

daccad
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Octombrie 22, 2007, 11:01:59 »

Apropo...acromantic nu l-a prins chiar pe ris_p Lips Sealed
Mie mi-a spus atat ris_p cat si beaztie ca impricinatul era chiar ris_p   *stop* dar poate m-au mintit  *hihi* ... Dar... pe ce te bazezi?  *freak*
Memorat
Radooo
Colonel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Octombrie 22, 2007, 11:04:46 »

Ris_p cica era plecat in vacanta 5 zile cand i-a prins acromantic armata...100 de zile inainte nu i-a putut nimeni prinde armata...si xpertiza stie Wink
Memorat

Citat

daccad
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Octombrie 22, 2007, 11:10:34 »

Ris_p cica era plecat in vacanta 5 zile cand i-a prins acromantic armata...100 de zile inainte nu i-a putut nimeni prinde armata...si xpertiza stie Wink
Neah, asta e probabil o scuza scornita de el dupa razboi... cand avea de mers undeva intra intotdeauna in vacanta, nu lasa pe contul lui decat pe beaztie... care poate e mai rau ca ris_p . In fine, n-are prea mare importanta, nu vreau sa divagam prea mult, mai bine zi ce crezi, e vreo sansa sa facem o asemenea alianta, o "monstruoasa coalitie"?  *ok*
Memorat
Radooo
Colonel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Octombrie 22, 2007, 11:11:38 »

A lasat pe sherifa pe contul lui pentru ca erau in razboi si poate aveau nevoie de armata lui...totusi crede si nu cerceta *hahaha* *hahaha*
Memorat

Citat

DJtomy
▓►Spammer◄▓
Captain

Deconectat Deconectat

Virtual pleasure, watch my mouse :))

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #22 : Octombrie 22, 2007, 11:19:48 »

atzi uitat de mine uratzilor  Tongue
Memorat

daccad
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Octombrie 22, 2007, 11:29:32 »

atzi uitat de mine uratzilor  Tongue
Te bagi la "Monstruoasa coalitie"? (N-am uitat, dar nu mi-am adus aminte  Tongue )
« Ultima modificare: Octombrie 22, 2007, 11:31:10 de către daccad » Memorat
DJtomy
▓►Spammer◄▓
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #24 : Octombrie 22, 2007, 11:37:50 »

monstruasa coalitie insemnand Huh??? sper k nu vrei sa ma mut la tn in aliantza?  Grin
Memorat

daccad
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Octombrie 22, 2007, 11:41:48 »

monstruasa coalitie insemnand Huh??? sper k nu vrei sa ma mut la tn in aliantza?  Grin
neah, citeste mai sus...
Memorat
DJtomy
▓►Spammer◄▓
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #26 : Octombrie 22, 2007, 11:46:05 »

ma bag  *ok* k nu pierd nimik  *freak*
Memorat

kgyuszko
Vizitator
« Răspunde #27 : Octombrie 23, 2007, 12:00:58 »

Ghinionul lui a fost ca l-au prins astia cu mai multe conturi, cand de fapt omul doar se apara, la randul lui, de turcii multiacounteri (o adevarata plaga, domnule!! unde esti ala cu briceagu?  >Sad )

Briceagul e scos acum in R9 si dupa se ascute in R4 ca mai am de invatzat dar pe turci sar oricand Smiley
Memorat
DJtomy
▓►Spammer◄▓
Captain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #28 : Octombrie 23, 2007, 12:16:28 »

n()()b question: dc majoritatea romanilor duc o campanie antiturca??
Memorat

kgyuszko
Vizitator
« Răspunde #29 : Octombrie 23, 2007, 12:31:31 »

Nu stiu dar eu in special ma impac cu polonezii si rup pe turci si bulgari.
Acum avem razboi cu o alianta bulgaro-americana si partea americana a cerut pace asa ca raman numai bulgari Smiley si celalalt razboi turci cu punctaj dublu ca mine Smiley
Memorat
Pagini: 1 [2] 3   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!