as dorii sa va intreb ceva .de ce orice jucator poate aplicxa pt lider ?
eu unul cred ca asa ceva este incorect si nedrept pt liderii cu state vechi intro lume si intro alianta.
sa fac o mica metafora, la fotbal,gen barca,ma duc eu un oarecare ma angajez la ei,plec de jos,
apoi imi depun candidatura ,castig si apoi dau pe toti afara,si dau ce a fost castigat pana atunci ,este in palmaresul meu.
cam asa este si aici.nu cred ca cineva care vrea sa fie lider ,si castiga nu va da liderul afara mai ales daca vrea sa fure alianta,eu unul era sa o patesc cu un turc .
eu cred ca functia de lider se poate da ,doar de actualul lider ,in care respectul nu mai poate intra din diverse probleme,si lasa un fel de urmas .
sau daca are imperiul abandonat,credeti ca sar putea schimba chestia aia cu oricine sa fie lider ?am vazut ca sau facut si multe schimbari la joc,poate ar mai fii loc de inca o schimbare ,multumesc .
Functia de lider se atribuie in joc in urma voturilor membrilor aliantei. Daca liderul si-a facut bine treaba si alianta e multumita de activitatea lui, se poate propune oricine lider si nu va fi ales. Daca, pe de alta parte, liderul aduce in alianta un jucator ce are punctaj mai mare decat punctajul aliantei, se expune riscului ca acel jucator sa se propuna lider si sa se aleaga singur, ceilalti neputand sa anuleze votul lui. De asta e bine ca o alianta sa fie compusa din jucatori de aproximativ acelasi punctaj, sa se poata ajuta reciproc si in lupte. Asa ca, in speranta ca ti-am raspuns si ai si inteles cum functioneaza lucrurile, iti doresc succes in continuare.