Imperia Online Romania  
Decembrie 21, 2024, 09:56:29 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Sondaj
Întrebare: as dorii sa va intreb ceva .de ce orice jucator poate aplicxa pt lider ? eu unul cred ca asa ceva este incorect si nedrept pt liderii cu state vechi intro lume si intro alianta. sa fac o mica metafora, la fotbal,gen barca,ma duc eu un oarecare ma angajez  (Votare încheiată: Iulie 01, 2015, 02:54:44 )
da - 2 (50%)
nu - 1 (25%)
este o idee buna - 1 (25%)
Numărul votanţilor: 4

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: o problema legata de cine poate fii lider intro alianta  (Citit de 1861 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
CristiLuca
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 28, 2015, 02:54:44 »

as dorii sa va intreb ceva .de ce orice jucator poate aplicxa pt lider ?
eu unul cred ca asa ceva este incorect si nedrept pt liderii cu state vechi intro lume si intro alianta.
sa fac o mica metafora, la fotbal,gen barca,ma duc eu un oarecare ma angajez la ei,plec de jos,
apoi imi depun candidatura ,castig si apoi dau pe toti afara,si dau ce a fost castigat pana atunci ,este in palmaresul meu.
cam asa este si aici.nu cred ca cineva care vrea sa fie lider ,si castiga nu va da liderul afara mai ales daca vrea sa fure alianta,eu unul era sa o patesc cu un turc .
eu cred ca functia de lider se poate da ,doar de actualul lider ,in care respectul nu mai poate intra din diverse probleme,si lasa un fel de urmas .
sau daca are imperiul abandonat,credeti ca sar putea schimba chestia aia cu oricine sa fie lider ?am vazut ca sau facut si multe schimbari la joc,poate ar mai fii loc de inca o schimbare ,multumesc .
Memorat
Temistocles
Trusted Member
Lieutenant
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 28, 2015, 07:53:07 »

as dorii sa va intreb ceva .de ce orice jucator poate aplicxa pt lider ?
eu unul cred ca asa ceva este incorect si nedrept pt liderii cu state vechi intro lume si intro alianta.
sa fac o mica metafora, la fotbal,gen barca,ma duc eu un oarecare ma angajez la ei,plec de jos,
apoi imi depun candidatura ,castig si apoi dau pe toti afara,si dau ce a fost castigat pana atunci ,este in palmaresul meu.
cam asa este si aici.nu cred ca cineva care vrea sa fie lider ,si castiga nu va da liderul afara mai ales daca vrea sa fure alianta,eu unul era sa o patesc cu un turc .
eu cred ca functia de lider se poate da ,doar de actualul lider ,in care respectul nu mai poate intra din diverse probleme,si lasa un fel de urmas .
sau daca are imperiul abandonat,credeti ca sar putea schimba chestia aia cu oricine sa fie lider ?am vazut ca sau facut si multe schimbari la joc,poate ar mai fii loc de inca o schimbare ,multumesc .
Functia de lider se atribuie in joc in urma voturilor membrilor aliantei. Daca liderul si-a facut bine treaba si alianta e multumita de activitatea lui, se poate propune oricine lider si nu va fi ales. Daca, pe de alta parte, liderul aduce in alianta un jucator ce are punctaj mai mare decat punctajul aliantei, se expune riscului ca acel jucator sa se propuna lider si sa se aleaga singur, ceilalti neputand sa anuleze votul lui. De asta e bine ca o alianta sa fie compusa din jucatori de aproximativ acelasi punctaj, sa se poata ajuta reciproc si in lupte. Asa ca, in speranta ca ti-am raspuns si ai si inteles cum functioneaza lucrurile, iti doresc succes in continuare.
Memorat
Adyasig
Onoarea este pur si simplu moralitatea oamenilor superiori. – H.L. Mencken
Global Moderator
Colonel
*

Deconectat Deconectat

Potius mori quam foedari !

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 28, 2015, 06:12:26 »

Si eu sper ca ai primit raspunsul dorit .................

Am si o rugaminte la tine ,NU mai posta acelasi mesaj de 4-5 ori unde crezi tu ca  ai voie sa postezi !
Acum doar am sters  ..............la urmatoarea abatere nu o sa mai fiu intelegator .
O zi buna sa ai .
Memorat

Respect
troianul
Lieutenant

Deconectat Deconectat

HAI NOROC !!!

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 30, 2015, 12:33:27 »

de ce sa nu poata fi posibil acest lucru... Huh? daca esti un lider bun nu o sa aiba castig cel ce aplica.... Smiley
Memorat

*beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!