Imperia Online Romania  
Decembrie 22, 2024, 09:56:13 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: A INCEPUT SA PUTA IO CA PESTELE STRICAT(DE LA CAP)!!!  (Citit de 3233 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Napoleon
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Ianuarie 03, 2015, 02:48:52 »

« Ultima modificare: Ianuarie 03, 2015, 02:49:43 de către Napoleon » Memorat
Napoleon
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 03, 2015, 03:21:51 »

http://forum.imperiaonline.org/int/index.php?topic=34649.0
Memorat
troianul
Lieutenant

Deconectat Deconectat

HAI NOROC !!!

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 03, 2015, 03:34:13 »

Sad  *xxx*
Memorat

*beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*
Temistocles
Trusted Member
Lieutenant
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Ianuarie 03, 2015, 06:18:52 »

Nu te obliga nimeni sa joci. Sunt buguri, unele sunt vechi, altele mai noi. Dar toata lumea are de ales : sa joace intr-o versiune unde exista suport sau intr-una in care te joci de dragul de a te juca si atunci iti asumi si bugurile. Eu unul am ales sa joc in lumile cu suport, desi versiunea clasica imi place cel mai mult.
Memorat
beny80
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Ianuarie 04, 2015, 08:06:04 »

pai ce sa spunem si noi,daca ai ales sa cumperi masina dacia nu mai ai prioritate pe drum..bug inteleg cind ti se blocheaza armata dar sa ai 1 miliard elite si din minus 1 mil la pct netw ajungi la 24 mil in 3 ore si nu un jucator o intreaga aceiasi alianta de hoti care au fost si banati si-au sters conturile banate si tot asa,de ce numai le ei se intampla? sa fie oare ca sunt doar bulgari si dau ora exacta in joc? Noi cei care am jucat versiunea asta pina acum pe bani ca era asta a fost pleasca,investitori vechii cum s-ar spune ca cu noi si cei ca noi sa ridicat jocul nu ar trebui sa fie si pentru noi un dram de respect,macar asa putin bun simt zic si eu...poate gresesc, sunt sigur ca o sa fie un raspuns pertinent( nu va place nu mai jucati) Grin
Memorat
MARIUSAKA1747
Private
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Ianuarie 04, 2015, 11:36:58 »

Impacati-va cu ideea ca am pierdut un an si gata........cand nu am mai avut suport trebuiea sa ne oprim (dar jocul asta e drog) !
Iar despre cei din Bastards ce pot sa zic - Prostul este multumit intodeauna de el insusi , pacat ca nu le inteleg limba sa vad ce zic pe forumul bulgar !
Daca era sa jucam cu suport , toti din clanul lor sfarseau ca manekena......in fine !
« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2015, 02:19:32 de către MARIUSAKA1747 » Memorat

_HELL_ realm 3 (v4)
Intr-o lume de pume, ce vor toate un renume,
Vor carne, nu legume, printr-o-ntreaga legiune .
CIRESARII !
https://www.youtube.com/watch?v=uiWscXDdGrY
marius17(era 2) alias aka47(era3) realm 75 , wdgtvryju realm 13
Napoleon
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Ianuarie 04, 2015, 01:33:39 »

Nu te obliga nimeni sa joci. Sunt buguri, unele sunt vechi, altele mai noi. Dar toata lumea are de ales : sa joace intr-o versiune unde exista suport sau intr-una in care te joci de dragul de a te juca si atunci iti asumi si bugurile. Eu unul am ales sa joc in lumile cu suport, desi versiunea clasica imi place cel mai mult.

stii ce zicea confucius? omul invata in 2 ani sa vorbeasca si restul vietii cand sa nu vorbeasca....asta era unul din momentele alea Wink asta e solutia ta din postura de gm? cred ca un raspuns fair play ar fi fost mai apreciat de toti PS: ca fapt divers pentru cultura generala a unora, NU A ALES NICIUN JUCATOR DIN ERA AIA SA JOACE INTR-O LUME FARA SUPORT, S-A DECIS SA SE RENUNTE LA SUPORT LA JUMATATEA EREI, PENTRU CA DACA AS FI STIUT DE LA INCEPUT CA NU ARE SUPORT POATE IMI VEDEAM DE TREABA MEA SI RENUNTAM LA IO, SAU POATE IMI FACEAM 100 DE CONTURI DE LA INCEPUT, FOLOSEAM 100 DE BUGURI, CAUTAM NISTE PROGRAMATORI SA MAI FACA O GHIDUSIE MICA, IN NICIUN CAZ NU INTRAM INTR-O VERSIUNE CU PRINTESE SI PANSELUTE
« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2015, 01:39:29 de către Napoleon » Memorat
Temistocles
Trusted Member
Lieutenant
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Ianuarie 04, 2015, 01:38:30 »

stii ce zicea confucius? omul invata in 2 ani sa vorbeasca si restul vietii cand sa nu vorbeasca....asta era unul din momentele alea Wink asta e solutia ta din postura de gm? cred ca un raspuns fair play ar fi fost mai apreciat de toti

Prietene, eu zica sa-ti pastrezi limbajul in limitele bunului simt. Altfel, s-ar putea sa-ti simtim lipsa de pe aici. Raspuns mai corect pentru o versiune fara sprijin IT , da-i tu.
Memorat
Napoleon
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 04, 2015, 01:42:09 »

Prietene, eu zica sa-ti pastrezi limbajul in limitele bunului simt. Altfel, s-ar putea sa-ti simtim lipsa de pe aici. Raspuns mai corect pentru o versiune fara sprijin IT , da-i tu.

nu stiam ca suntem prieteni, dar daca tu zici asta nu pot decat sa ma bucur. cat despre limitele bunului simt...cred eu ca le stiu destul de bine...de pe la 3 ani in viata si de prin 2008 pe io  Smiley ps: incepand cu 6 ianuarie o sa imi simtiti oricum lipsa, mai ai rabdare doua zile  Grin
« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2015, 01:46:24 de către Napoleon » Memorat
Adyasig
Onoarea este pur si simplu moralitatea oamenilor superiori. – H.L. Mencken
Global Moderator
Colonel
*

Deconectat Deconectat

Potius mori quam foedari !

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 04, 2015, 01:49:47 »

Smiley  Hai sa nu ne certam intre noi Romanii asa de inceput de an .
Sigur cei ce joaca V4 sunt suparati si au si dece .
Din pacate aceasta varianta de joc este istorie si din nefericire  nu putem face nimic pentru a ajuta .
CM /GM/TM am inteles ce se intampla dar decizia  de a se renunta la  variantele clasice nu ne apartine .
Nu e cazul sa ne certam intre noi .
Un an bun sa aveti
Memorat

Respect
Napoleon
Sergeant
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Ianuarie 04, 2015, 01:56:38 »

Smiley  Hai sa nu ne certam intre noi Romanii asa de inceput de an .
Sigur cei ce joaca V4 sunt suparati si au si dece .
Din pacate aceasta varianta de joc este istorie si din nefericire  nu putem face nimic pentru a ajuta .
CM /GM/TM am inteles ce se intampla dar decizia  de a se renunta la  variantele clasice nu ne apartine .
Nu e cazul sa ne certam intre noi .
Un an bun sa aveti

Mersi la fel!

k+
Memorat
troianul
Lieutenant

Deconectat Deconectat

HAI NOROC !!!

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Ianuarie 04, 2015, 04:15:13 »

oricum mare parte din cei care joaca in lumea clasica au cate un contulet si prin versiunile noi de exemplu eu : http://prntscr.com/5ocplr  ; http://prntscr.com/5octyu ( la v6 deja am renuntat ) si dupa bataia de joc adusa in v4 cu parere de rau iau in considerare sa pun sabia in cui de tot ... si sunt sigur ca majoritate din v4 se gandesc la acest lucru... HAI NOROC  *beer* *beer* *beer* *beer* *beer* *beer*
« Ultima modificare: Ianuarie 04, 2015, 04:58:32 de către troianul » Memorat

*beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*
yo10001
Lieutenant

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 05, 2015, 12:11:29 »

Acest bug apare in anumite conditii atunci cand demobilizezi armata.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!