eu personal nu bag in seama acel mancator de *****... insa individul a spus si el ca bulgarii sunt de vina (si pe urma si 1000 de alte persoane)... dar vezi tu, jder nu a zis altceva decat ca doamna aceea respectabila e croata... o fi asa mare jignire sa faci pe cineva croat?... se putea clarifica situatia printr-o postare in care sa ii se recunoasca meritele acelei doamne si sa se revina la subiectul de baza... si anume ca desi doamna a incercat sa ne apere nu a putut pentru ca angajatorul ei nu doreste sa aiba parte de o competitie curata...
Da este o jignire cand sugerezi ca esti Croat si ai favorizat din postura de admin echipa Croatiei !
Da este o jignire cand esti limitat in atributii si vrei sa ajuti si se afirma ca faci ce iti spune angajatorul.
Da este o jignire cand stai 2-3 zile cate 4 ore ( stiu bine ce spun .......am colaborat ) sa aduci argumente ca nu este ok ce se intampla in CM .
Am probat si am adus argumente ca se foloseste acel program ce trimite automat atacuri si se strica toata competitia .
Ganditi logic si o sa vedeti ca nici conducerii de la Sofia nu i-a picat bine ce s-a intamplat ( pierderi financiare /returnari de , diamante si o atmosfera proasta )
Regula in timpul competitiei nu se putea schimba cred ca intelegeti ca era ilegal si ar fi creat un si mai mare scandal.
Eu personal am stat ore cu acest admin dispus sa ajute si sa sesizeze conducerii ce se intampla ( ca nu stiti este ca nu facem public actiunile noastre )
Cei doi admini Bulgari ( Boiana si Zeita ) mereu au incercat sa ajute si sa ne asculte .....................insa sunt Romani ce au facut mult rau in acest joc .
Jocul nu este perfect si situatia din CM nu a fost luata in calcul si au fost pusi in situatie imposibila !
Am sa incerc sa va pun in cateva randuri ce anume am reusit sa facem ca voi sa va simtiti bine !
1 -am corectat si adus la o forma corecta Glosarul si manualul FAQ
2- Rubrica de intrebari in joc este administrata de un Roman ce isi face bine treaba
3- Am creat o rubrica speciala de ajutor pentru ca cei noi sa gaseasca rapid in forum ce cauta ( scurtaturi utile)
4-Se raspunde rapid si civilizat la toate intrebarile voastre
5-S-au recuperat conturi sparte si distruse de catre jucatori rau intentionati.
6- Echipa creata are obligatia de a raspunde civilizat si de a nu tolera derapaje de la regulile de bun simt !
7 - Reporterii au fost altceva in acest CM fata de editiile trecute ( recompensele pentru munca depusa au fost impartite obiectiv )
8- Aceasta echipa mult hulita traduce si corecteaza pentru voi noua versiune ce bate la usa ( sa nu se mai intample ca atunci la lansare sa nu inteleaga nimeni nimic)
9 - jignirile aduse in joc sunt pedepsite corect fara a tine cont de cum se numeste jucatorul ce jigneste /ameninta )
10 - verificari aproape instantaneu si unde au fost probe clare cei in culpa au primit ce merita
Acum am o intrebare pentru voi : Credeti ca se poate ceva din ce am scris mai sus fara CM? sau daca CM este rau voitor noi am putea face ceva?
Sunt multe lucruri de facut /indreptat si lucram la ele sa le indreptam .
Eu multumesc celor doi admini ZEITA si BOIANA pentru modul in care inteleg sa asculte si sa rezolve problemele partii Romane .
Unele lucruri nu le pot rezolva nici ele
Nu putem multumi pe toata lumea dar incercam sa multumim cat mai multi
Nu dorim aplauze si nici laude ............dorim doar un pic de RESPECT .
Mereu suntem deschisi la dialog.