warart
Captain
Deconectat
king_of_noobs and first class ambusher
|
|
« Răspunde #1545 : Martie 23, 2011, 04:34:29 » |
|
Salutari de la Abrud - de la Csibi Barna „- Draghe mama, se stii ca io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la Tara Motilor, nu la Tara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am si niste dungi pe gat, m-a strans de la cravata. Si mai am o mina in gips, che mi-am prins-o la usa de la casa unde stau, care nu are geamuri. In rest e bine. Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneste. Am invatat imnul la ei „Treiasche duhul lui Iancu”. L-am invatat pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou sa stiu la imn pe de rost si noaptea ca pe Tatal nostru. Nu stiu cine e tatal la ei, dar am invetat la imn tot. O se il chint si la tie chind ajung acase la Harghita…Dache mai ajung… Am invetat si alt chintec, e obligatoriu A C: dimineata aicea la ei, „Iancule mare”. Plecut la mine se chintem cu totii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. Si io si ei. Si chintem si invetem romaneste. Ei pe mine, mai ales. Place la mine la Abrud. Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi dinti. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu si popa din Abrud. Care a citit din Biblia si avea si o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei „nu la fatza che se vede, la oase”. Es am luat apoi scaunul in dintzi. Si Toma era la birou si avea un furciu la iel. Simpaticus ember. Ascutit furciu. Il plimba pe la ochii la mine. Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind A C: am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine stie. Draghe mama, in rest e bine. M-am obisnuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu stiu al cui e magarul. „Apa, paie si bataie”. Mai am cinci luni si jumetate si vin acase, mama. Repede trece. Dupe ce am iesit de la urgente a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig. Treiasche Avram Iancu! (Ase tre se strig de trei ori pe zi) Avram Iancu prieten la mine e. Pusilok, Csibi Barna”.
|
|
|
Memorat
|
"designed by Koramae"
|
|
|
Cercelys
Sange sau libertate!?
Private
Deconectat
Sange sau libertate!!!
|
|
« Răspunde #1546 : Martie 24, 2011, 09:47:37 » |
|
Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un moment dat se intalneste cu iepurasul. Iepurasul: - Ce faci ursule? ... asta-i masina ta? Ursul: - Da bah ... hai sa te fac o tura! Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plmba ei cat se plimba si ajung la o prapastie ... Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie? Iepurasul: - Hai bre ursule! ... ia sa te vad! Baga ursul 100 .... baga 200 ...la un metru de prapastie se uita la iepuras si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine? Iepurasul: daaaaaa ... Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie. Iepurasul:- bravo bre ursule !! .... dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun frana la un milimetru de prapastie? Ursul: - hai bah !! ... ia sa te vad! Se urca iepurasul la volan si incepe ... 100 .... 200 ... 300 km/h ... la un metru de prapastie se uita la urs si-l intreaba Ursule te-ai pisat pe tine? Ursul: - daaaaaaaa ...... Iepurasul: - Poti sa te si caci ca eu nu ajung la frana ...
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
yo10001
|
|
« Răspunde #1547 : Martie 25, 2011, 12:25:30 » |
|
În plin act sexual, o femeie matura, îi spune sotului ei (EA) : - Tu semeni cu un celular ! (EL) 55 de ani, mândru zice: - Vibrez mult? (EA): - Nu ! Dar intrând în tunel, îti cade semnalul !
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mio_eu
Vizitator
|
|
« Răspunde #1548 : Martie 25, 2011, 12:54:14 » |
|
Se intalnesc odata un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume: - Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina, spune medicul. - Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca, spune inginerul. La final, spune programatorul: - Da' cine credeti ca a creat haosul?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
mio_eu
Vizitator
|
|
« Răspunde #1550 : Martie 25, 2011, 09:07:15 » |
|
, uite cine e portocaliu din nou bună gluma
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Cercelys
Sange sau libertate!?
Private
Deconectat
Sange sau libertate!!!
|
|
« Răspunde #1552 : Aprilie 06, 2011, 08:09:33 » |
|
Portocaliu din nou???nu va mai fii daca nu-mi debaneaza contul balack realm 62!!1va asigur!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mio_eu
Vizitator
|
|
« Răspunde #1553 : Aprilie 06, 2011, 09:00:19 » |
|
cercelys ban definit.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
scares
Private
Deconectat
|
|
« Răspunde #1554 : Aprilie 06, 2011, 09:10:02 » |
|
cercelys ban definit.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
CristitT
Vizitator
|
|
« Răspunde #1555 : Aprilie 07, 2011, 02:57:16 » |
|
Ba cercelys, cine te crezi tu ? De 3 zile incerci mereu sa-mi spargi conturile de pe Yahoo. Intelege ca nu mai acum sa pui mana ta de hot pe contul meu Tungsten(realm19). Nu esti decat o puslama care nu-si vede lungul nasului si nici nu sta in banca lui. Termina o data, ca-ti vin la usa. Admini, operatori, administratori,va rog din suflet faceti ceva cu infractorul asta.Banati-l sa nu mai intre pe nici un site Imperia, pe nimic.Sa ne lase sa jucam linistiti.
P.S. TRAIASCA MIO_EU SI ZEITA 1000 DE ANI!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cosmin
|
|
« Răspunde #1556 : Aprilie 07, 2011, 03:03:39 » |
|
|
|
|
Memorat
|
Sus sabiile, perfectionati armurile,sincronizati-va atacurile...inamicul sa nu gaseasca refugiu nici in gaura de sarpe!!!
|
|
|
dyndac
Vizitator
|
|
« Răspunde #1557 : Aprilie 11, 2011, 11:33:40 » |
|
- Mi s-a furat maşina. Dimineaţă, cand m-am trezit, nu mi-am mai găsit Trabantul, ci numai husa. La care, poliţiştii : - Aţi scuturat bine husa?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Adyasig
Onoarea este pur si simplu moralitatea oamenilor superiori. – H.L. Mencken
Global Moderator
Colonel
Deconectat
Potius mori quam foedari !
|
|
« Răspunde #1558 : Aprilie 11, 2011, 09:26:24 » |
|
Ba cercelys, cine te crezi tu ? De 3 zile incerci mereu sa-mi spargi conturile de pe Yahoo. Intelege ca nu mai acum sa pui mana ta de hot pe contul meu Tungsten(realm19). Nu esti decat o puslama care nu-si vede lungul nasului si nici nu sta in banca lui. Termina o data, ca-ti vin la usa. Admini, operatori, administratori,va rog din suflet faceti ceva cu infractorul asta.Banati-l sa nu mai intre pe nici un site Imperia, pe nimic.Sa ne lase sa jucam linistiti.
Esti super tare omule ))))) eram suparat rau acum nu mai sunt .\ super sincer si la obiect omul. ))))) K+
|
|
|
Memorat
|
Respect
|
|
|
dyndac
Vizitator
|
|
« Răspunde #1559 : Aprilie 13, 2011, 12:13:47 » |
|
asta e banc? sau a inebunit lupul? a ajuns cercelys personaj de bancuri, precum Bula? si acuma ii creste rating-ul? rating-ul cui?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|