Nic z tym nie zostanie zrobione, chociaż nie mówie tego na 100%. Już dawno proponowałem adminom, aby wprowadzili możliwość wysyłania armii do losowych punktów, a ataki na nie pokrywałyby powiedzmy 20% utrzymania armii, którego koszta generowane były podczas marszu. Nie można mieć tu także pretensji ani do CM-ów, im zmiany, bądź ich brak także się nie podoba, coś o tym wiem, ani nawet programistów, bo to nie oni decydują o zmianach, tylko zarząd
Niestety nie mam żadnych informacji o tym czy zarząd testował v5 osobiście w takim stopniu aby poznać takie niuanse jak choćby rozwalona armia trzeci raz z rzędu z powodu niewystarczającego offa (przy czym samo 6h snu jest wyczerpujące dla samego człowieka). Nikt nie jest maszyną, każdy chce pospać
Wszystkich, którym ten stan rzeczy nie odpowiada, zapraszam na światy w wersjach v4a, tam nie można narzekać na brak możliwości wysłania offa, choć pozostaje niesmak braku zainteresowania pewnymi kwestiami. Ostatnio na inter forum poruszyłem pewne sprawy, które wg mnie są.. źle rozwiązane w tej wersji, niestety odpowiedzi choćby od strony moderatorów - brak, a szkoda bo jakakolwiek odpowiedź motywuje człowieka do prowadzenia polemiki i zrozumienia drugiej strony.