Imperia Online Poland  
Wrzesień 19, 2018, 12:32:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
 
   Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Logowanie  (Przeczytany 4688 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ferrou
Ex-IO Team Member
*

Karma: +446/-265
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Wiadomości: 3409


always look on the bright side of life


Zobacz profil
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 06, 2011, 20:58:34 »

no to Ci nie wchodzi w tym momencie żaden świat, bo nie pojawia się okienko wyboru. Mam tak często, bo mi strasznie muli komputer - zbyt wiele rzeczy na raz robię. Zazwyczaj pomaga restart komputera  *pardon*

Nie wiem co ci jeszcze mogę poradzić, bo moim zdaniem nie jest to problem gry tylko twojego komputera. Próbowałeś gdzie indziej się logować, tak samo jest...?
Zapisane

NIEOBECNA

"w sieci każdy może mówić, co chce – nie może tego jedynie mówić, gdzie chce"
Prz@mO
Sierżant
**

Karma: +2/-2
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 57



Zobacz profil
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 06, 2011, 21:02:01 »

kurde ale ja nie mam żadnych programów włączone... Mam wam dać wykaz moich włączonych procesów??
Zapisane
hhornblower
Ex-IO Team Member
*

Karma: +75/-8
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 876


PIŁEŚ? NIE PISZ!!! (często o tym zapominam ;-)


Zobacz profil
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 06, 2011, 21:16:08 »

jeśli mi nie chodzi IO, zmieniam serwer ( ten numerek w adresie na pasku po www ), jeśli to nie pomaga, czyszczę pamięć podręczną i wszystkie inne "bzdety" wykorzystując na przykład program CCleaner, jeśli to nie działa, skanuję dyski kompa programem Malwarebytes' Anti-Malware, bo może coś siedzi w środku, może warto uaktualnić Chroma do najnowszej wersji? I jeszcze jedno ewentualnie wyłącz AdBlock-a jeśli używasz  Wink
Zapisane
Saylar
Porucznik
***

Karma: +16/-12
Offline Offline

Wiadomości: 143



Zobacz profil
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 07, 2011, 13:13:02 »

A o to mój z przed chwili seed test aby zaraz nie było żadnych tekstów że mam za słaby internet.


chłopie czy ty nie widzisz że masz łącze do dupy  *crazy*
co z tego że download masz dobry jak uplod nie masz w ogóle

zobacz moje wyniki i zmień dostawcę a Twoje kłopoty się skończą Wink



jeszcze link żebyś poczytał;

http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&source=hp&q=upload%20download&pbx=1&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=55155dfab3b8f59c&biw=1024&bih=622&pf=p&pdl=500

właśnie w ten sposób dostawcy okradają ludzi...
-masz pan 4 MEGA , ty jesteś zajarany a na uplodzie cię okradają i potem są efekty wyżej opisane.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2011, 13:18:39 wysłane przez Saylar » Zapisane

Tamasaki
Global Moderator
*

Karma: +827/-278
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 5046



Zobacz profil
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 07, 2011, 15:11:32 »

No Saylar powiem Ci, że ciekawe... mam 6M downloadu i tylko 0.5M uploadu  *hihi* No myślę, że o to chodzi, bo mi sie gra całkiem płynnie  *SCRATCH*

P.S. z kogo usług korzystasz?
Zapisane

Ferrou
Ex-IO Team Member
*

Karma: +446/-265
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Wiadomości: 3409


always look on the bright side of life


Zobacz profil
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 07, 2011, 17:00:48 »

Zostało sprawdzone twoje konto i wszystko jest w porządku.
Wina jest w twoim komputerze, masz za słabe łącze lub/i   włączony antywirus, który blokuje IO.

Spróbuj wyłączyć takie programy i zalogować się jeszcze raz.
Zapisane

NIEOBECNA

"w sieci każdy może mówić, co chce – nie może tego jedynie mówić, gdzie chce"
SLAWEK
Kapitan
****

Karma: +48/-35
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 284



Zobacz profil
« Odpowiedz #21 : Styczeń 27, 2012, 13:24:49 »

Ja od pół roku mam ten problem co Przemo. Często się zdarza że aby zalogować się do gry muszę próbować kilka razy. Kiedyś mi działało logowanie za pierwszym razem, dostawce internetu mam cały czas tego samego od 3 lat. Może mi ktoś doradzi co w moim komputerze może powodować mój problem. Jak się loguje z komórki lub z innych komputerów to tego problemu nie ma. Mam takie podejrzenie że to coś z javą mam nie tak.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2012, 13:27:47 wysłane przez SLAWEK » Zapisane

Lana
Ex-IO Team Member
*

Karma: +266/-303
Offline Offline

Wiadomości: 2141


Zobacz profil
« Odpowiedz #22 : Styczeń 27, 2012, 14:32:39 »

Sprawdź na swoim komputerze ustawienie poziomu zabezpieczeń i zarządzanie ciasteczkami.
Zapisane


PL1E3--> TOP1 mil; TOP1 honor; TOP2 net worth
PL6E1--> TOP1 mil; TOP1 honor; TOP6 net worth;9 medals

NA EMERYTURZE Smiley
SLAWEK
Kapitan
****

Karma: +48/-35
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 284



Zobacz profil
« Odpowiedz #23 : Styczeń 27, 2012, 15:44:11 »

Dziękuję Ci Lana.
Zrobiłem inaczej, odinstalowałem przeglądarkę, odinstalowałem całe oprogramowanie java. Potem zainstalowałem nową przeglądarkę (najnowszą wersje), następnie najnowsze oprogramowanie java i teraz wreszcie działa Smiley
Zapisane

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!