Imperia Online Poland  
Grudzień 22, 2024, 12:09:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: sugestia  (Przeczytany 901 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jabi
Kapitan

« : Listopad 21, 2010, 10:31:26 »

Mam taką małą sugestie, by jak znów coś bedzie sie zabierac jakies badania, itd, jak raz już było z treningiem, teraz z elitarnym wojskiem(teraz dostali kredki jako rekompensate), ale jak znów beda np. zwrotu w postaci surowców wydanych na te badania to zeby programisci zrobili tak iż mozna ten zwrot pobrac w ciagu np. 24h a po tym czasie sam by sie zwrocił na konto wlascicielela. To tak na wszelki wypadek , bo czasami moze byc w takich godzinach zwrot iz kogos na koncie moze nie byc i potem znów beda uwagi co do sposobu, czasu zwracanych surowców/
Morglith
Ex-IO Team Member
*

Pióro może być okrutniejsze od miecza.

« Odpowiedz #1 : Listopad 21, 2010, 14:33:48 »

ciekawa sugestia zapytam się czy technicznie jest to możliwe  Wink

Star Blade
Generał

Master of Disaster :P

« Odpowiedz #2 : Listopad 21, 2010, 19:37:13 »

Mam taką małą sugestie, by jak znów coś bedzie sie zabierac jakies badania, itd, jak raz już było z treningiem, teraz z elitarnym wojskiem(teraz dostali kredki jako rekompensate), ale jak znów beda np. zwrotu w postaci surowców wydanych na te badania to zeby programisci zrobili tak iż mozna ten zwrot pobrac w ciagu np. 24h a po tym czasie sam by sie zwrocił na konto wlascicielela. To tak na wszelki wypadek , bo czasami moze byc w takich godzinach zwrot iz kogos na koncie moze nie byc i potem znów beda uwagi co do sposobu, czasu zwracanych surowców/

Moje konto zostalo urlopowane - bo dostalem ponad 2 mln surki - wydaje mi sie, ze to uczciwe (choc jak by juz szedl na mnie jakis atak to pewnie bym mowil inaczej Grin) bo jak sie zalogowalem popoludniu na konto to od razu urlop zdjalem Smiley

R4E2-> top1 mil; top3 net worth; 5 medals;
R5E3-> top35 mil; top4 net worth; 3 medals;
R4E3-> top4 mil; top4 net worth; 2 medals;
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!