Imperia Online International
May 21, 2022, 17:59:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Празнична заштита  (Read 11173 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #15 on: December 20, 2016, 14:18:54 PM »

По повод претстојните Новогодишни празници, на 30.12 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана Празнична заштита преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6, преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5 и преку мени Премиум во мобилните апликации, во сите светови во Империја Онлајн (со исклучок на мега блиц и блиц мастер световите). Празничната заштита ќе заврши на 02.01 во 15:00 часот, време по сервер.


Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина и Черепот на богатството. Издржување на војската нема да се зема иако во статистиката може да излгеда дека се задржува (ќе се задржува издржување во случај да ја напаѓате Мрачната тврдина или Черепот на богатството).

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #16 on: June 23, 2017, 12:40:43 PM »

По повод Рамазан бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на светови Мега Блиц, Блиц Мастер) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да биде активирана од мени Премиум >> таб Додатоци во верзија 5, преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 и од мени Премиум во мобилните апликации на 24.06. во 15 часот, време по сервер и ќе заврши на 28.06 во 15 часот, време по сервер.


Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина, Черепот на богатството и Кулата на знаењето. Издржување на војската нема да се зема, иако во статистиката може да излгеда дека се задржува (ќе се задржува издржување во случај да ја напаѓате Мрачната тврдина, Черепот на богатството или Кулата на знаењето).

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!