Imperia Online International
July 12, 2020, 06:49:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: EMPEROR BUG?  (Read 2983 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ministras
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1


« on: May 02, 2014, 22:16:24 PM »

Hi all, can anybody help me?
Yesterday died my old emperor, so has been assigned a new with 8 level governor's level, and 20 general's lvl. Now with governor's and general's experance something is wrong:

Governors' expierence
Current level expierence 8
Current expierence 370
Expierence for level 9 2216

Generals' expierence
Current level expierence 20
Current expierence 19405
Expierence for level 21 8180

Why current governors exp become only 370 and why General's - 19405???

Txs for reply
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #1 on: May 08, 2014, 11:53:45 AM »

This happens because the experience points required for reaching the Governors' and Generals' experience levels are different for the Emperors and Great people. When a Great man becomes an Emperor, the calculation of the experience will change. When the Emperor reaches the next level of experience, the points will appear accordingly to the level.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Alastric
Private
*

Karma: +2/-0
Offline Offline

Posts: 18


« Reply #2 on: December 04, 2014, 23:54:56 PM »

 
I have encountered something curious at the death of my first Emperor and the ascension of his heir to the throne ...
 
The new Emperor had a slew of Governor's levels to select - and I did so ...
 
Some days later (a few minutes ago), I saw that the new Emperor had a Governor's level to select, and I went to do so, selected the upgrade - and noticed that the General's flag is solid orange-red with no grey visible ... hovering the cursos over the flag shows
 
Current Level                   6
Current Experience       1771
Experience for Level 7: 1530
 
 
I did see the     "Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic."
 
This seems like a continuation of the same bug, possibly after a fix has been applied ... and, of course, if a fix has not been applied, then it *is* the same bug - and *requires* a fix ...
 
I am Alastric in  v6 161 (I think that should help to identify the specific world in which I am playing ...
 
If there is anything else I can answer to help resolve this, please ask ... I recently retired from decades as a Mainframe Systems Programmer working on the operating system software of large IBM mainframes ... and I enjoy finding bugs and helping resolve them ...
 
With respect ...
 
Alastric
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #3 on: December 05, 2014, 18:37:36 PM »

Hello Alastric

The problem has been fixed. Your Emperor has the correct experience level now.
« Last Edit: December 05, 2014, 18:38:26 PM by Angela » Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Alastric
Private
*

Karma: +2/-0
Offline Offline

Posts: 18


« Reply #4 on: December 05, 2014, 22:29:14 PM »

Thank you for the prompt intervention !
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!