Imperia Online International
October 20, 2020, 12:43:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Problem in loading images  (Read 2800 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
koron.muzaka
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« on: November 08, 2013, 13:27:17 PM »

Hello,

I have problems when images are loaded.
For example profile images.


I work with firefox, but and at Chrome is the same thing.

Also the page is opened slowly.

I have updated all adobe flash players or Java if needed
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #1 on: November 08, 2013, 13:29:37 PM »

Please, write your username and realm. Could you send a picture/screenshot of what you see?
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
koron.muzaka
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #2 on: November 08, 2013, 16:21:36 PM »

Name->   koron.muzaka
Realm->  118



print screens

The first page-> http://prntscr.com/22prbb

what is this? -> http://prntscr.com/22prze

many seconds to open the global map, and when it open-> http://prntscr.com/22ps7y

Imperial map -> http://prntscr.com/22pt2j

And many other problems when loading images, like icons of races, icon of castles, armies etc etc


P.S

may be is not in the right topic...
Now I see that this is part of great peoples...sorry Angela
« Last Edit: November 08, 2013, 16:25:28 PM by koron.muzaka » Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #3 on: November 08, 2013, 16:42:21 PM »

The problem isn't in the account, it is something on your computer.
Is the flash player updated to the latest version? Try opening the game in another browser. Clear cache and cookies.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Dint
Trusted Member
*

Karma: +135/-6
Offline Offline

Posts: 413



WWW
« Reply #4 on: November 08, 2013, 16:50:24 PM »

...

may be is not in the right topic...
Now I see that this is part of great peoples...sorry Angela

No problem, I just moved to the topic to the right board. *wink*

+ a question to check something: Can you see the two images below? Please tell me which image(s) you can or can not see.
Image 1Image 2
« Last Edit: November 08, 2013, 17:24:15 PM by Dint » Logged
koron.muzaka
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #5 on: November 08, 2013, 17:40:52 PM »

I see them both Dint.
Logged
Dint
Trusted Member
*

Karma: +135/-6
Offline Offline

Posts: 413



WWW
« Reply #6 on: November 08, 2013, 18:14:58 PM »

I see them both Dint.

Great, that means you're able to connect to the server our images are hosted on. *Smiley* (Image 1 is hosted by us, Image 2 is hosted by imgur)

Judging from this and the information you gave to Angela the problem is most likely something on your PC. You can use this page to check if you have the latest version of Flash:
http://helpx.adobe.com/flash-player.html (Just click the 'Check now' button and it will tell you if you have the latest version)

To check if you have the latest version of Firefox you can visit this page:
http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!