Imperia Online International
May 11, 2021, 22:27:10 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Празнична заштита  (Read 9853 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« on: October 11, 2013, 16:08:30 PM »

По повод Курбан Бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучотк на Мега блиц светот) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита може да биде активирана од мени Премиум >> подмени Додатоци на 14.10.2013 во 12:00 часот и ќе заврши на 18.10.2013 во 12:00 часот, време по сервер.

Империја Онлајн им посакува весели празници на сите кои празнуваат!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #1 on: December 17, 2013, 16:08:38 PM »

Празнична заштита за Божиќ

Во врска со претстојните Католички Божиќни празници, на 21.12.2013, во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита во сите светови во Империја Онлајн (освен во свет мега блиц 140). Празничната заштита ќе заврши на 26.12.2013 во 15:00 часот, време по сервер.

Весели празници!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #2 on: December 17, 2013, 16:09:34 PM »

Празнична заштита за Новогодишната ноќ

Во врска со претстојните Новогодишни празници, на 28.12.2013, во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита во сите светови во Империја Онлајн (освен во свет мега блиц 140). Празничната заштита ќе заврши на 02.01.2014 во 15:00 часот, време по сервер.

Среќна нова година!  *OldMan*
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #3 on: April 14, 2014, 14:36:08 PM »

По повод претстојните Велигденски празници, на 17.04.2014 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита во сите меѓународни, бугарски, португалски, шпански, полски, српско-хрватски, хрватски, романски и руски светови во Империја Онлајн (со исклучок на Мега блиц 140 и Мега блиц 218). Празничната заштита автоматски ќе заврши на 22.04.2014, во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активина, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до одредена Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите на независните провинции со цел запленување ресурси не се возможни.

Можете да ја активирате Празничната заштита само ако војската не е испратена на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #4 on: July 25, 2014, 12:22:03 PM »

По повод Рамазан бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на световите 140 Мегаблиц и 218 Мегаблиц) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да се активира преку иконата за празнична заштита на мапата на селото на 27.07 во 12:00 часот, време по сервер и ќе заврши на 30.07 во 12:00 часот, време по сервер.

Империја Онлајн им посакува весели празници на сите муслимани!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #5 on: October 03, 2014, 11:49:45 AM »

По повод Курбан Бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на световите 140 Мегаблиц и 218 Мегаблиц) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да се активира преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 на 03.10 во 12:00 часот, време по сервер и ќе заврши на 07.10 во 12:00 часот, време по сервер. За повеќе информација околу Празничната заштита, кликнете овде.

Империја Онлајн им посакува весели празници на сите кои празнуваат!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #6 on: April 01, 2015, 13:35:47 PM »

По повод претстојните католички Велигденски празници, на 03.04 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита во сите меѓународни светови (со исклучок на Мега блиц 140 и Мега блиц 218), португалски, шпански, италијански, полски, српско-хрватски, и хрватски светови во Империја Онлајн. Празничната заштита автоматски ќе заврши на 07.04, во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активина, профилот не може да биде напаѓан, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи на профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска итн. Сите напади испратени до одредена Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите на независните провинции со цел запленување ресурси, како и нападоте по/од варварски кампови не се возможни.

*Можете да активирате Мод одмор или Празнична заштита само ако војската не е испратена на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #7 on: April 07, 2015, 11:31:34 AM »

По повод претстојните православни Велигденски празници, на 09.04 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита во сите руски, романски, српско-хрватски, бугарски и меѓународни светови (со исклучок на Мега блиц 140 и Мега блиц 218) во Империја Онлајн. Празничната заштита автоматски ќе заврши на 14.04 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активина, профилот не може да биде напаѓан, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи на профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска итн. Сите напади испратени до одредена Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите на независните провинции со цел запленување ресурси, како и нападоте по/од варварски кампови не се возможни.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

*Можете да активирате Мод одмор или Празнична заштита само ако војската не е испратена на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #8 on: July 14, 2015, 16:10:58 PM »

По повод Рамазан бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на световите 140 Мегаблиц и 218 Мегаблиц) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да се активира преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 на 16.07 во 15:00 часот, време по сервер и ќе заврши на 19.07 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #9 on: September 24, 2015, 08:41:15 AM »

По повод Курбан бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на световите 140 Мегаблиц и 218 Мегаблиц) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да се активира преку иконата за празнична заштита на мапата на селото на 24.09 во 15:00 часот, време по сервер и ќе заврши на 27.09 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #10 on: December 22, 2015, 18:31:23 PM »

По повод претстојните Католички Божиќни празници, на 23.12 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана Празнична заштита преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 и преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5, во сите светови во Империја Онлајн (со исклучок на световите мега блиц 140 и 218). Празничната заштита ќе заврши на 26.12 во 15:00 часот, време по сервер.

По повод претстојните Новогодишни празници, на 30.12 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана Празнична заштита преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 и преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5, во сите светови во Империја Онлајн (со исклучок на световите мега блиц 140 и 218). Празничната заштита ќе заврши на 02.01 во 15:00 часот, време по сервер.

По повод претстојните Православни Божиќни празници, на 06.01 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана Празнична заштита преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 и преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5, во сите спрско-хрватски, руски и меѓународни светови во Империја Онлајн (со исклучок на световите мега блиц 140 и 218). Празничната заштита ќе заврши на 08.01 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина, Черепот на богатството и други периодични настани во Империја Онлајн.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.

Весели празници!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #11 on: March 23, 2016, 13:03:22 PM »

По повод претстојните католички Велигденски празници, на 25.03 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита (нема да биде достапна во Мега блиц и Блиц Мастер световите). Празничната заштита автоматски ќе заврши на 29.03 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:
Додека е активина, профилот не може да биде напаѓан, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи на профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска итн. Сите напади испратени до одредена Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите на независните провинции со цел запленување ресурси, како и нападоте по/од варварски кампови не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина и Черепот на богатството. Издржување на војската нема да се зема иако во статистиката може да излгеда дека се задржува.


ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

*Можете да активирате Мод одмор или Празнична заштита само ако војската не е испратена на мисија.

Весели празници!
« Last Edit: March 23, 2016, 13:11:06 PM by Angela » Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #12 on: April 27, 2016, 10:19:07 AM »

По повод претстојните православни Велигденски празници, на 28.04 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана празнична заштита (нема да биде достапна во Мега блиц и Блиц Мастер световите). Празничната заштита автоматски ќе заврши на 03.05 во 15:00 часот, време по сервер.


Правила на празничната заштита:
Додека е активина, профилот не може да биде напаѓан, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи на профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска итн. Сите напади испратени до одредена Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите на независните провинции со цел запленување ресурси, како и нападоте по/од варварски кампови не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина и Черепот на богатството. Издржување на војската нема да се зема иако во статистиката може да излгеда дека се задржува (ќе се задржува издржување во случај да ја напаѓате Мрачната тврдина или Черепот на богатството).

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

*Можете да активирате Мод одмор или Празнична заштита само ако војската не е испратена на мисија.

Весели празници!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #13 on: September 08, 2016, 16:20:53 PM »

По повод Курбан бајрам, Империја Онлајн им дава можност на играчите од турските, арапските и меѓународните светови (со исклучок на световите Мега блиц и Блиц мастер) да активираат Празнична заштита. Празничната заштита ќе може да се активира преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6 и преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5 на 12.09 во 15:00 часот, време по сервер и ќе заврши на 15.09 во 15:00 часот, време по сервер.

Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина и Черепот на богатството. Издржување на војската нема да се зема иако во статистиката може да излгеда дека се задржува (ќе се задржува издржување во случај да ја напаѓате Мрачната тврдина или Черепот на богатството).

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #14 on: December 20, 2016, 14:14:53 PM »

По повод претстојните Католички Божиќни празници, на 23.12 во 15:00 часот, време по сервер, ќе може да биде активирана Празнична заштита преку иконата за празнична заштита на мапата на селото во верзија 6, преку мени Премиум -> подмени Додатоци во верзија 5 и преку мени Премиум во мобилните апликации, во сите светови во Империја Онлајн (со исклучок на мега блиц и блиц мастер световите). Празничната заштита ќе заврши на 26.12 во 15:00 часот, време по сервер.


Правила на празничната заштита:

Додека е активна, профилот не може да биде нападнат, ниту пак може да напаѓа. Војската не може да биде испраќана на Обиколка. Во меѓувреме, може да се пристапи во профилот, може да се градат градби, може да се прават истражувања, да се регрутира војска и итн. Сите напади испратени до соодветната Империја пред активирањето, ќе бидат извршени. Сојузните битки се исклучени од секаков вид заштита. Нападите по независни градови за запленување на ресурси како и нападите по/од варварски кампови исто така не се возможни. Возможни се нападите по Мрачната тврдина и Черепот на богатството. Издржување на војската нема да се зема иако во статистиката може да излгеда дека се задржува (ќе се задржува издржување во случај да ја напаѓате Мрачната тврдина или Черепот на богатството).

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!

* И модот Одмор и Празничната заштита може да се активираат само ако моментално нема војска на мисија.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!