Imperia Online International
January 16, 2021, 08:15:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Зимско сметање на времето  (Read 1107 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« on: October 26, 2016, 14:26:22 PM »

На 30-ти октомври (недела) во 4:00 часот наутро (време по сервер), Европа преминува кон зимско сметање на времето. Часовникот на серверот ќе се врати за еден час назад (наместо 4ч ќе покажува 3ч.). Поради тоа, нападите и издржувањето на војската ќе бидат запрени на 29.10.2016 во 15:00 часот, време по сервер.

- сите напади испратени пред запирањето ќе бидат вратени;
- сите сојузни војни и премиум членства ќе бидат продолжени со точното време на периодот без напади;
- нема да се зема издржување на војската иако ќе се покажува во статистиката.

Нападите ќе бидат повторно активни на 30.10.2016 во 15:00, време по сервер.


ВАЖНО: Номадските напади во Квалификациите на Светското првенство нема да бидат запрени!

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!
« Last Edit: October 26, 2016, 14:27:08 PM by Angela » Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #1 on: March 21, 2017, 16:49:20 PM »

Ваши Величества!

На 26-ти март (недела) во 3:00 часот наутро (време по сервер), Европа преминува кон летно сметање на времето. Часовникот на сервер ќе се помести за еден час напред (наместо 3ч ќе покажува 4ч.). Поради ова, нападите и издржувањето на војската ќе бидат запрени на 25.03 во 15:00 часот, време по сервер.

• сите напади испратени пред запирањето ќе бидат вратени;
• сите сојузни војни и премиум членства ќе бидат продолжени со точното време на периодот без напади;
• нема да се зема издржување на војската иако ќе се покажува во статистиката.

Нападите ќе бидат повторно активни на 26.03 во 15:00 часот, време по сервер.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #2 on: October 26, 2017, 14:15:01 PM »

На 29.10 (недела) во 4:00 часот наутро (време по сервер), Европа преминува кон зимско сметање на времето. Часовникот на серверот ќе се врати за еден час назад (наместо 4ч ќе покажува 3ч.). Поради тоа, нападите и издржувањето на војската ќе бидат запрени на 28.10 во 15:00 часот, време по сервер.
- сите напади испратени пред запирањето ќе бидат вратени;
- сите сојузни војни и премиум членства ќе бидат продолжени со точното време на периодот без напади;
- нема да се зема издржување на војската иако ќе се покажува во статистиката.

Нападите ќе бидат повторно активни на 29.10 во 15:00, време по сервер.

ВАЖНО: Номадските напади нема да бидат запрени во Квалификациите на Светското првенство!

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #3 on: March 20, 2018, 16:00:31 PM »

Ваши Величества!

На 25-ти март (недела) во 3:00 часот наутро (време по сервер), Европа преминува кон летно сметање на времето. Часовникот на сервер ќе се помести за еден час напред (наместо 3ч ќе покажува 4ч.). Поради ова, нападите и издржувањето на војската ќе бидат запрени на 24.03 во 15:00 часот, време по сервер.

• сите напади испратени пред запирањето ќе бидат вратени;
• сите сојузни војни и премиум членства ќе бидат продолжени со точното време на периодот без напади;
• нема да се зема издржување на војската иако ќе се покажува во статистиката.

Нападите ќе бидат повторно активни на 25.03 во 15:00 часот, време по сервер.

ВНИМАНИЕ: Ви препорачуваме да се најавите во профилот пред да бидат пуштени нападите за да не се пресмета одеднаш издржувањето на војската за времето додека не сте биле онлајн во играта!
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!