Imperia Online International
July 04, 2020, 22:35:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alliance castle  (Read 2271 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aww1st
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 40


« on: September 29, 2013, 20:39:15 PM »

Our alliance has 5MM points. But I am unsure how to create a castle or rally point.
Logged
seyhun
Translator and
Global Moderator
*

Karma: +64/-4
Offline Offline

Posts: 141



« Reply #1 on: September 29, 2013, 21:00:47 PM »

Our alliance has 5MM points. But I am unsure how to create a castle or rally point.

Does your alliance has an alliance administration?
Logged
aww1st
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 40


« Reply #2 on: September 29, 2013, 21:11:33 PM »

Yes, we have 2.
Logged
seyhun
Translator and
Global Moderator
*

Karma: +64/-4
Offline Offline

Posts: 141



« Reply #3 on: September 29, 2013, 21:16:13 PM »

Yes, we have 2.

Then, you do not need another thing to be able to create it. But I do not have enough informations about the issue. I do not play v6. I know something about it because of the translations. Admins will help you tomorrow. I am sorry!
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #4 on: October 01, 2013, 12:59:50 PM »

You have everything you need to create a rally point. The castles need to be conquered, you can't create one.

An Alliance Rally Point can be founded by the leader or the first officer with double click on whichever spot on the Global map if it is not a spot occupied by an empire or a spot destined for a colony (hills, forest or a special resource terrain).

You can read here for further info http://www89.imperiaonline.org/imperia/game_v6/game/help/?section=diplomacy&lang=en&speed=2#diplomacy_77.

If you still have a problem, please write your username and the number of the beta realm, we will check.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
aww1st
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 40


« Reply #5 on: October 02, 2013, 03:01:03 AM »

So, do we need to search the global map for an existing Alliance Castle?
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #6 on: October 02, 2013, 11:03:49 AM »

It works like in v5. You have to gather alliance army in the rally points and than if you decide you can conquer alliance castle. There are 9 castles on the global map and they can be found on the global map via the filters for Alliance castles in the Alliance tab.

Look here for more info http://www88.imperiaonline.org/imperia/game_v6/game/help/?section=diplomacy&lang=en&speed=4#diplomacy_93.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!