Imperia Online International
September 24, 2020, 04:21:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Login to Realm 2 = black screen  (Read 4364 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jalendskyr
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1


« on: April 08, 2009, 00:54:10 AM »

For some reason after i get to http://www25.imperiaonline.org/imperia/game/village3.php i get a black screen where my interface should be. Any ideas?
Logged
tangle
Guest
« Reply #1 on: April 08, 2009, 01:10:01 AM »

what browser you use?
Logged
tiger
Community Manager
*

Karma: +694/-194
Offline Offline

Posts: 3319


« Reply #2 on: April 08, 2009, 08:48:32 AM »

You are porbably using Internet Explorer.Try some other browseer like mozilla firefox. try refreshing page with F5 or full refresh with ctrl + F5.
Logged


tiger
Croatian Community Manager
Starbuck
Global Moderator
*

Karma: +396/-105
Offline Offline

Posts: 4472


Qui s'y frotte, s'y pique


« Reply #3 on: April 08, 2009, 08:55:09 AM »

do some internet cache clean-up too *wink*

I got no problem accessing R2 from Mozilla ... http://statika.imperiaonline.org/imperia/game/novini.php?lang=en&ref=local

if you got screen issues with the virtual village, then you may have to update your flash version *wink*

« Last Edit: April 08, 2009, 08:56:41 AM by Starbuck » Logged

Deus populusque
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!