Imperia Online International

Other Forums => Ера 13 => Topic started by: Angela on March 17, 2018, 17:09:06 PMTitle: Инвазија на Номади XIII
Post by: Angela on March 17, 2018, 17:09:06 PM
Добредојдовте во Ера 13 на Инвазија на номади!

13-тото издание на легендарната Инвазија на номади ви посакува добредојде, благородни воини!

Време е да станете големи, бидејќи Топ 10 играчите на крајот на турнирот ќе станат благородници во Империја Онлајн!

Ви посакуваме успех во претстојните битки и нека Боговите на Војната бидат со вас!

Официјална веб-страна - nomads.imperiaonline.org (http://nomads.imperiaonline.org/mk)