Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on June 28, 2017, 16:22:55 PMTitle: Музички клип на ИО - Сила и Чест
Post by: Angela on June 28, 2017, 16:22:55 PM
Сѐ што ти е потребно е идеја. И луѓе со волја да ја претворат во реалност.
А кога овие луѓе живеат и дишат со Империја Онлајн - нема граници за тоа што можат да го направат.
Сниман на многу локации, со повеќе од 150 души, вклучени во неговата реализација, ова е најголемиот музички видеоклип, досега направен во Бугарија, продуциран и инспириран од Империја Онлајн.
Името на изведувачот е Георги Бенчев - финалист во бугарското музикално реалити шоу X-Factor и целосно посветен фан на Империја Онлајн.

https://www.youtube.com/watch?v=P14kZu-7hyo


(http://i.imgur.com/mH37PPS.png) (https://www.youtube.com/watch?v=P14kZu-7hyo)