Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on October 29, 2016, 09:42:40 AMTitle: Почнуваат празници и веселби!
Post by: Angela on October 29, 2016, 09:42:40 AM
Ве поздравуваме, храбри воини!

Нова година и Божиќ наближуваат, но пред нив е Ноќта на вештерките!
Време е за духови, призраци и издлабени тикви што светат во темнината!
Маскирајте се во страшни костуми и подгответе се за Мрачната жетва - специјален едноседмичен настан!

Таа ќе Ве предизвика да нападнете што е возможно повеќе независни градови и варварски кампови. Ќе започне во понеделник во 15:00 часот, време по сервер. Секој успешен напад ви носи бонбони!  На крајот од настанот, играчите кои собрале доволно бонбони, ќе добијат специјален подарок - ковчег!

Празнувањето на Ноќта на вештерките ќе продолжи точно една седмица и ќе започне во понеделник, 31.10.2016!