Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on October 12, 2016, 11:28:19 AMTitle: Изненадувачки настани
Post by: Angela on October 12, 2016, 11:28:19 AM
Ваши Височества, наредниот викенд ве очекуваат одлични изненадувања!

Не ги пропуштајте првите од овој вид настани во сите светови на Империја Онлајн!

Бидете онлајн помегу 00:00 часот на 15-ти октомври и 23:59 часот, време по сервер на 16-ти октомври за да разберете што Ви подготвило Министерството на настаните!

Напред кон непознатото, благородни воини!