Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on February 09, 2016, 13:37:39 PMTitle: Време е за Блиц Мастер!
Post by: Angela on February 09, 2016, 13:37:39 PM
Ваши Височества!

Нека се знае по сите краеви на Империјата дека Министерството на Елитната и Хардкор Игра го објавува отворањето на целосно нов мегаблиц свет, наречен Блиц Мастер!
Неговите главни карактеристики се:

• Брзина x10;
• Намалени ресурси од варварски кампови;
• Огромна мапа со 36 замоци;
• Променет систем за поени влијание;
• Бонус приход во зависност од моменталното рангирање;
Сите играчи чиишто профили имаат најмалку 20 ниво се поканети да се регистрираат и да ја започнат борбата во следните 48 часа!

Важно: Светот Блиц Мастер нема да биде достапен преку мобилните апликации.