Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on October 07, 2015, 15:33:48 PMTitle: Воведени се нови модули!
Post by: Angela on October 07, 2015, 15:33:48 PM
Поздрави, храбри воини!

Тимот на ИО со задоволство Ве информира дека во играта се воведуваат два нови модули: анимиран извештај на битките и подобрена глобална мапа.
Анимираниот извештај на битките детално ќе покажува како била спроведена секоја од Вашите битки.
Подобрената глобална мапа ќе ви овозможи повеќе филтри, инструменти за пребарување и можности за зумирање, како и исклучително интуитивен интерфејс.

Пријатна игра!

(http://i.imgur.com/wANxZzN.png)