Imperia Online International

Other Forums => Прашања => Topic started by: Bojan077 on December 10, 2014, 15:27:49 PMTitle: Намалување на ниво
Post by: Bojan077 on December 10, 2014, 15:27:49 PM
Дали може да се намали ниво на некоја градба или некое истражување?
Поздрав


Title: Re: Намалување на ниво
Post by: Angela on December 10, 2014, 15:41:27 PM
Здраво Бојан,

Возможно е да се намали нивото на тврдината после успешна опсада на тврдина на колонија, воена и трговска станица. Исто и ако припоите вазал, нивоата на градбите што ги имал претходно како независен град ќе се намалат за едно ниво.