Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on September 27, 2014, 08:34:37 AMTitle: Империја Онлајн- Големите Луѓе е достапна и за Windows Phone!
Post by: Angela on September 27, 2014, 08:34:37 AM
Добри вести, Благородни воини!

Империја Онлајн - Големите Луѓе веќе е достапна и за Windows Phone!

Сега можете да управувате со својата империја во секое време и на секое место!

За да ја преземете апликацијата, кликнете овде. (http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/imperia-online-free-medieval-strategy-game/4a7482e0-48e2-44f5-97fe-f29346198999)

(http://i.imgur.com/5s6Pz0i.png) (http://i.imgur.com/QDayuyR.png) (http://i.imgur.com/e6QF6eI.png)

Сила и чест!