Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Martina on June 20, 2014, 10:40:38 AMTitle: Дијамантска Трка
Post by: Martina on June 20, 2014, 10:40:38 AM
Добредојдовте во Дијамантската Трка!

Оваа опција ќе ви овозможи да го земете своето 24-часовно производство на ниска цена... се додека сте доволно брзи!

Правила на играта:
- Секој ден можете да го отворите екранот Дијамантска трка и да ги разгледате цените на сѐ уште достапните ковчези со награди
- Кога ќе ја изберете цената, кликнете на неа за шанса да освоите ковчег. Имајте во предвид дека и многу други играчи се обидуваат да го направат истото - но само оној кој успеал да кликне прв ќе го земе овој конкретен ковчег
- Ако успеете да земете ковчег, соодветната цена ќе биде одземена од вашите Дијаманти. Можете да земете само по еден ковчег на ден!
- Ковчегот ќе го пронајдете во Додатоци во мени Премиум.
- Ако сте помеѓу првите 24 играчи за тој ден, ќе го видите Вашето во Топ Рангирањето наредниот ден. Уживајте во славата!

Не заборавајте дека ковчезите се обновуваат на секои 24 часа и само ако влегувате редовно ќе можете да очекувате максимални награди. Среќно!