Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on September 24, 2013, 15:50:03 PMTitle: Отворен е првиот свет!!!
Post by: Angela on September 24, 2013, 15:50:03 PM
Добредојдовте во Империја Онлајн - Големите луѓе!

Гордо Ви посакуваме добредојде во новата реалност на Империја Онлајн и ги отвораме вратите кон непознати, неосвоени територии. Станете еден од Големите луѓе, контролирајте ги своите дејствија преку мултифункционална глобална мапа, откријте ги новите објекти - воена и трговска станица, заработете повеќе злато преку трговија помеѓу Вашите поседи, уредете го изгледот на своето село и неговите градби по сопствена желба, развивајте ја економијата и воената стратегија преку новите градби и истражувања, гледајте битки во 3D.

Ние ѝ остануваме верни на нашата мисија: Со неуморна потрага по совршенство, ние создаваме светови во кои луѓето повторно се откриваат себе си!


Во бета светот на Империја Онлајн - Големите луѓе можете да се регистрирате преку копчето 'Регистрирај се сега' на почетната страница.                                              (http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)(http://www.sherv.net/cm/emoticons/new-year/champagne-toast.gif) (http://www.sherv.net/emoticons.html)