Imperia Online International

Other Forums => Разговор => Topic started by: Angela on June 22, 2013, 09:17:38 AMTitle: Седумнаесетти бран
Post by: Angela on June 22, 2013, 09:17:38 AM
Втор грабеж по ред, овој пат воден од Darina

Состав на основната номадска војска:

10 000 копјефрлачи
8 000 тешки стрелци
1 000 тешки мечувалци
4 500 тешки коњаници
65 балисти

Среќно!


Title: Re: Седумнаесетти бран
Post by: Angela on June 24, 2013, 08:28:39 AM
Резултати:

империјански победи: 1 607
номадски победи: 30 603

убиени селани: 118 975 085