Imperia Online International

Other Forums => Генерална дискусија => Topic started by: Nakez on April 24, 2013, 22:33:05 PMTitle: Unban!
Post by: Nakez on April 24, 2013, 22:33:05 PM
Im not MemoAga but unban him, please!!!!!!!
He is good player, i dont now whay he is get ban, but please unban he is good player we play togather :) My nick is naketo123 :)


Title: Re: Unban!
Post by: Man_in_Black on April 24, 2013, 22:57:50 PM
Im not MemoAga but unban him, please!!!!!!!
He is good player, i dont now whay he is get ban, but please unban he is good player we play togather :) My nick is naketo123 :)

Сигурно постои некаква причина поради која е баниран. Доколку ова е неговото прво банирање, тогаш најверојатно за 24 часа ќе истече неговиот бан.
И ве замолувам во иднина пишувајте на Македонски Јазик.


Title: Re: Unban!
Post by: Nakez on April 25, 2013, 21:51:20 PM
Го укривуваат за крадење на дијаманти али нема веза како беше потпишан тој пред мој очи вика, заедно беме со љупче на скупе му кажува пасс и му вика зимај дијаманти што сакаш прави и избациме не играм веќе. и после гледаме за 20мин го пцуе љупче на скупе и му вика дијаманти назад ..
БЕз веза а љупче е многу брз и ќе го изнервират и може да опцуе.
Се извинувам во негово име доколку се случило такво нешто.
Но би требало да добие унбан... :)