kako god .. da recimo igramo u bugarskim ili ruskim kvalifikacijama od nas hrvata jedino bi se ova naša prva dvojica ivicakum i _Inquisitor plasirali .. i to bi se još morali namučiti za to :d ... oni svi znaju nešto što mi ne znamo
da da. iako ne mora biti. ako igras kvalifikacije moras si postaviti jedan od 2 ciljeva : da budes 1. ili da udjes medju prvih 30. jer svejedno je jesi .i 2. ili 30. . unutra si. znaci bitno je da postignes cilj. u bugarskoj je ulaz trenutno 85M, u rusiji 80M, kod srba je 53M a kod nas svega 26M (treba ti duplo vise bodova u srbiji nego kod nas da se kvalificiras). u bosni ti je dovoljno 1,2M a u sloveniji ne moras ni igrati. prijavilo ih se 28 i da se jos dvoje prijavilo automatski bi bili na SPu
naravno da postoji nesto sto netko zna , a netko ne zna. barem 40 ljudi kod nas je kupili neku skrinju s dijama i imaju problem sto ni jedan od njih ne zna igrati kvalifikacije s dijama. nije ovo vise v4 da luzer kupi dije pa mu dan umjesto 24 ima 34 sata i da ga
s mora biti bolji. ovdje vrijede druga pravila. ovdje je uzimanje 10 sati i otvaranje skrinja pisanje uz vjetar i bacanje novca. dije su ovdje kao Schweppes. nisu za djecake i djevojcice vec za muskarce i za zene koji znaju sto treba.
ako si odlucio igrati s dijama trebao si kupiti skrinju od 125€ dok je bila na akciji i s 571000 dija napraviti slijedece. da se vratim malo nazad. na pocetak. na pocetku igre bugari su nam svima poklonili 385€ na rok od 48 sati. poklonili su nam ih u vidu 1 605 480 dijamanata u obliku 7*4 potkova. onaj tko je htio uzeti taj poklon trebao je potrositi svojih 265 880 dija. uz to postoji specijalno otvaranje u kojem za par sati na pocetku dostignes 1 000 000 stanovnika. (o tome ne smijem detaljno pisati da nebi doslo do pogresnih ruku). nije ti tesko izracunati da si ovime rijesio svoju poziciju u prvih 48 sati i lagano cilas na 1. mjestu (baram kod nas) ostatak dija koristis na skracivanje vremena i to je to. takvom igrom bih sada imao oko 200 000 000 bodova. sto je dovoljno za plasman u sve repke . bilo kakova drugacija potrosnja dija je cisto bacanje istih.
a postoji nesto sto "ne znamo" tj ja znam i s time sam prije 3 dana skocio s 36. na 29. mjesto jucer s 29. ma 19. pisao sam o tome i napisao da cu danas skociti za jos 10M . evo nije 10, vec tocno 8,6M sam sad skocio i jos cu jednom tako prije kraja . i to moze svatko od vas tko ima vise od 10M bodova . u roku 5 dana moze se dici za 30M .svaki igrac od 50. mjesta (asprvak). moze uci medju prvih 15. da ne potrosi ni jedan dijamant. i sve legalno, nema varanja.
Na kraju, kas spojis to "znanje" (nije skriveno, svatko moze procitati
) poklon potkove, hrpu dija, dobijes Magic.ch- i njegovih 463 630 271 . ali to je vec drugi svijet:)