kokocar
|
 |
« na: Siječanj 27, 2016, 11:43:05 » |
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2016, 12:24:34 od kokocar »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kerber123
Private
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 27, 2016, 12:29:33 » |
|
Kristna mozda jeste otisla iz tima IO ali nije otisla od nas zato ja se necu oprastati od kike ,kika je dio nas i uvijek ce ostati dio nas bez obzira dali bila dio tima IO .Kristina hvala na podrsci koju si nam pruzala ,,vole te hrvatski igraci a i jedan bosanac,,,,,,
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tijomanija
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 27, 2016, 02:16:43 » |
|
Suze lijem , parket mi se diže...nije Bugarima niko kriv što ne znaj cjeniti čovika ko što je Kike...Neka je i otišla, živila je Kike i prije njih a živit će i posle njih Bogu fala. I nek se cura vrati u svoju zemlju a ne tamo kod tih Bugara... nek se odmori i nađe pristojnog mladića sa komadom zemlje kojem će roditi 3 sina i dvi ćeri...U to ime živili...  Kike glavu gori, a broj mobitela imaš  P.S. I Kerberu ti si Hrvat samo nisi toga svjestan još 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kika
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 27, 2016, 02:45:18 » |
|
Hvala od  na lijepim riječima! Bilo mi je zbilja drago da budem dio ovog foruma i igre. Uživajte u igri i stvarnom životu! Napomena: Ako budete imali bilo kakvih pitanja/problema, pošaljite poruku na support@imperiasupport.org.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
uncutica
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 27, 2016, 04:46:10 » |
|
Ne znam šta reć.... Nema ekonomske raćunice da Hrvati imaju svog CM-a, ali zato si ti imala tim koji je zadnje 3 godine dokaza da je vrh u ovoj igri Hvala ti na podršci i što si bila uz nas ....zaista mi je drago što sam te imala priliku i osobno upoznat i iz našeg druženja mogu ti samo savjetovat da malo manje budeš "dobrica"  ..imperija nema dušu https://youtu.be/TMtQ8ozqKXc
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djontravolta
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 27, 2016, 07:10:00 » |
|
Sretno kika, svasta bi se dalo napisat ali nema smisla kao i inace.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prdek2
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 27, 2016, 07:10:30 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
_suza_
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 28, 2016, 09:26:28 » |
|
Sretno Kika !!!!!! Hvala ti na svemu 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dunkan1973
Global Moderator
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 28, 2016, 11:27:27 » |
|
Sretno Kika... žao mi je što je situacija takva da si morala otići, ali mlada si i pametna, snaći ćeš se već. Nadam se što prije.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 28, 2016, 06:26:38 » |
|
Sretno Kika !!!! Zahvaljujem na pomoci i konstruktivnim razgovorima u ove 3 god. Nadam se da ces naci bolji posao od ovog. Sretno 
|
|
|
Evidentirano
|
dunki: nadam se da neces izbrisati ovaj post iako si jos greskom moderator pa to mozes. a ako te vrijedja, primi moje izvinjenje , jer znam da istina boli i vrijedja najvise. i tu si ne mozes pomoci.
|
|
|
|