Upozorenje: ova tema je neaktivna bar 120 dana.
Osim ako sigurno želite odgovoriti na ovu temu, molimo da razmotrite otvaranje nove teme.
Naslov: heeheh
Nego, Igore znam da ćeš se kvalificirati na SP ali me čisto zanima po tvom mišljenju kolko dija treba za prvih 30 ?
ne znam dal ikog vise tu ima, vidim od kad me nema nitko nista nie pisao. uglavnom pokusati cu ti odgovoriti.
igor ce se kvalificirati i za to nece potrositi ni diju jer zna kako.
uglavnom ja sam s jednim racunom krenuo tek 3. dan kvalifikacija. nisam potrosio ni dijamant . racun je bio 28 razine, sad je 52 i do kraja ce biti oko 60te. znam sigurno da cu ga kvalificirati na SP i da za to ne treba ni jedan dijamant.
na horusu sam krenuo s 60 000 dija koje sam dobio na ljetnim igrama i jos mi je ostalo 15000. ako si pratio jedno vrijeme sam bio 4. pa sam se vratio oko 30og mjesta. ovaj tren mogu biti opet 4. da hocu i tu je kvaka. ako si medju prvih 10 ne mozes igrati bez dija. trebaju ti za potkove i skrinje. jer u bitkama trosis toliko vojske da ih nemas od kuda regrutirati, vec ih moras vaditi iz skrinja i ne smijes uopce trositi stanovnike jer onda u skrinjama dobijes malo vojske. znaci, ako se ne boris za prvo mjesto ne trebaju ti dije!
necu ti napisati kako ali dat cu ti par savjeta, pa ti mozda pomognu. ako se oces kvalificirati prebaci se na barbarizam. kad idu porobi cuvaj vosku i pusti par bitaka. ja izmobiliziram cijelu provinciju na 0 , pa neka porobljava
http://prntscr.com/l8czeynadam se da ti je ovo pomoglo!