Imperia Online Croatia
Travanj 09, 2020, 10:50:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nedokumentirano  (Posjeta: 799 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dunkan1973
Global Moderator
*

Karma: +49/-115
Offline Offline

Postova: 213


Profil
« na: Siječanj 16, 2015, 03:58:17 »

Neka objašnjena novosti pravila i slično nema nigdje za pročitati, barem ja nisam našao. Ni u FAQ ni u uputama za igru a ni na forumu.

Ovo je tema namijenjena objavi takvih stvari. Tko nešto takvo sazna pozvan je da ovdje objavi. Probajte biti što jasniji i jednostavniji ako ovdje nešto takvoga objavite, ova je tema namijenjena da i početnici u igri imaju koristi od toga te da iskusniji igrači ovdje navedu ako na tako nešto nabasaju.
Ako ste na tako nešto naišli, ako je moguće isprobajte kod sebe da li to što ste saznali zbilja tako i jeste.
Isto tako imajte u vidu da ono što se ovdje napiše ne mora biti tako, a ako i jeste trenutno tako da je moguće da se radi i o nekakvom bugu koji će se kad tad ispraviti ili je već ispravjen.

Na kraju nemojte spamati temu, spamove iz gušta obrišem ovdje *black_eye* Grin Pogotovo nedeljom prijepodne to volim radit Grin
Evidentirano
Dunkan1973
Global Moderator
*

Karma: +49/-115
Offline Offline

Postova: 213


Profil
« Odgovor #1 na: Siječanj 16, 2015, 04:09:32 »

Nigdje nije dokumentirano što se događa s škrinjama iz zaliha kad era završi.

U svezi toga piše samo: Što se dešava kod ponovnog pokretanja svijeta? - Dijamanti i premium se također prenose.

Škrinje nisu nigdje spomenute ni navedene, pitanjem na suport dobio sam odgovor: PRENOSE SE SVE ŠKRINJE OSIM ONIH OD BARBARSKIH KAMPOVA

Kod sebe to trenutno ne mogu provjeriti, ali iz prošle ere su mi prenesene sve škrinje u zalihama, pa sam mislio prije da se sve škrinje prenose, jer one od barbarskog kampa na kraju ere nisam ni imao. Ali evo informacija je dakle da se škrinje od barbarskih kampova ne prenose u novu eru dok se sve ostale prenose.
Evidentirano
Dunkan1973
Global Moderator
*

Karma: +49/-115
Offline Offline

Postova: 213


Profil
« Odgovor #2 na: Siječanj 19, 2015, 10:52:32 »

Ima ljudi koji vidi opciju promjene zemje i ide to isprobavati a onda ne može vratiti. A neki tu opciju promjene zemlje uopće niti nemaju.

Stvar je u tome da je opcija za promjenu zemlje dostupna samo u međunarodnim svjetovima. Ali može se promijeniti zemlja samo jednom u trenutnoj eri. Nakon promjene zemlje opcija nestaje i pojavit će se ponovno u sljedećoj eri.
Evidentirano
kolikokoliko
Private
*

Karma: +1/-1
Offline Offline

Postova: 7


Profil
« Odgovor #3 na: Siječanj 25, 2015, 01:44:53 »

prenose se
Evidentirano
Dunkan1973
Global Moderator
*

Karma: +49/-115
Offline Offline

Postova: 213


Profil
« Odgovor #4 na: Siječanj 29, 2015, 01:05:37 »

prenose se

Tko što kada zašto?... ajde budi precizniji... komentar od 2 riječi bez citata je bezveze
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!