Imperia Online Croatia
Prosinac 09, 2019, 09:16:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Populacija  (Posjeta: 832 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kile15
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 2


Profil Email
« na: Siječanj 24, 2014, 12:49:37 »

Događa mi se da mi populacija u prijestolnici dosegne nekih 215 000 do 216 000 i onda padne na 200 000 i tako cijelo vrijeme u krug. Zna li netko kako ovo riješiti ili kome se obratiti za rješenje?
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #1 na: Siječanj 24, 2014, 06:56:20 »

Korisničko ime i svijet?
Evidentirano

Kile15
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 2


Profil Email
« Odgovor #2 na: Siječanj 24, 2014, 11:00:46 »

Kile15 HR/RS 8
Evidentirano
Luler
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 2


Profil Email
« Odgovor #3 na: Siječanj 30, 2014, 08:52:23 »

Imam isti problem. Već par dana mi populacija padne sa recimo 199k na 189k ili neki različiti brojevi no nikako ne mogu do 200k dogurat.   Luler HR/RS 7
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #4 na: Siječanj 30, 2014, 08:55:19 »

Imam isti problem. Već par dana mi populacija padne sa recimo 199k na 189k ili neki različiti brojevi no nikako ne mogu do 200k dogurat.   Luler HR/RS 7
Da li imate guvernera sa vještinom koji diže kapacitet kuća, medicinu, kapacitet farmi? I šaljete ga u napad?
Evidentirano

Luler
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Postova: 2


Profil Email
« Odgovor #5 na: Siječanj 30, 2014, 09:41:02 »

Guverner glavnog grada je bio u bitci samo jednom i to na početku igre...
Evidentirano
alessio
Lieutenant
***

Karma: +6/-7
Offline Offline

Postova: 168


Profil
« Odgovor #6 na: Ožujak 03, 2014, 02:05:59 »

ista stvar, vladar mi ima to za kuće level 5, i pređe 300k i onda nakon novog logiranja ili nešto padne na 300k.
i ne ne ide u napad.
bug
Evidentirano
Horus
Colonel
******

Karma: +223/-584
Offline Offline

Postova: 1303



Profil WWW
« Odgovor #7 na: Ožujak 03, 2014, 04:43:14 »

ista stvar, vladar mi ima to za kuće level 5, i pređe 300k i onda nakon novog logiranja ili nešto padne na 300k.
i ne ne ide u napad.
bug


nije beta vec je bug  *hahaha* *hahaha* *hahaha*
Evidentirano


 dunki: nadam se da neces izbrisati ovaj post iako si jos greskom moderator pa to mozes.  a ako te vrijedja, primi moje izvinjenje , jer znam da istina boli i vrijedja najvise. i tu si ne mozes pomoci.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!