|
djontravolta
|
 |
« Odgovor #1 na: Listopad 18, 2013, 03:21:02 » |
|
 Tema pokrenuta samo da se ukaze na nepravilnosti i nelogicnosti kupovine dijamanata bilo kojim putem placanja http://prntscr.com/1y3e2i jos malo pa ces morat kupit skrinju od 20 eura da dobijes popust za iducu kupnju putem sms-a   :D
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kokocar
|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 18, 2013, 03:25:42 » |
|
Moje pitanje upuceno je na kupovinu dijamanata koju ste danas objavili putem SMS za Hrvatske igrace.Koliko znam ovo je vec treci ili cetvrti put da mjenjate nesto u vezi toga ali ono sta je najgore svaki put za iste novce ili kune dajete nam manje dijamanata. Nema logicnosti i u vezi da radite dva seta 40 kn (70 dijamanata) a drugi 80kn ,(140 dijamanata )ne znam cemu to kada je to isto...molim objasnjenje u vezi promjena kolicine dijamanata a i u vezi ta dva seta ?
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2013, 03:42:06 od kokocar »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 18, 2013, 03:38:45 » |
|
Moje pitanje upoceno je na kupovinu dijamanata koju ste danas objavili putem SMS za Hrvatske igrace.Koliko znam ovo je vec treci ili cetvrti put da mjenjate nesto u vezi toga ali ono sta je najgore svaki put za iste novce ili kune dajete nam manje dijamanata. Nema logicnosti i u vezi da radite dva seta 40 kn (70 dijamanata) a drugi 80kn ,(140 dijamanata )ne znam cemu to kada je to isto...molim objasnjenje u vezi promjena kolicine dijamanata a i u vezi ta dva seta ?
ne razumijes, to je fora iz bugarske. oni tamo nisu naviknuti na poskupljenja. pa da im kazu od sutra dije poskupljuju, izbila bi revolucija jer nema razloga da poskupe, jer nit je poskupjela sirovina , a ni distribucija. onda im tako prodaju foru. kazu evo novog nacina kupnje. i bugari to puse. mislim da je bespredmetna rasprava o tome. cinjenica je da su dije poskupjele, a na vama nije da laprdate o tome, vec ako vam pase: suti i kupuj , ako ne, igraj bez dija. ako znas igrati ne trebaju ti ja nisam od 6. mjeseca kupio ni dije (CMovi ti mogu potvrditi jer imaju uvid), i to me nije sprijecilo da jucer zavrsim cs5 eru na 1.mjestu po net bodovima. bez premijuma, bez skolskih poklona (dobio sam 2) i sl. ajd dobro jucer su mi djelomicno rijesili slucaj, pa sam i njih i sebe pocastio jednom malom skrinjicom, vise u znak dobre volje da slucaj rijese do kraja nego da bi bas trebaju dije 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kokocar
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 18, 2013, 03:56:23 » |
|
ne razumijes, to je fora iz bugarske. oni tamo nisu naviknuti na poskupljenja. pa da im kazu od sutra dije poskupljuju, izbila bi revolucija jer nema razloga da poskupe, jer nit je poskupjela sirovina , a ni distribucija. onda im tako prodaju foru. kazu evo novog nacina kupnje. i bugari to puse. mislim da je bespredmetna rasprava o tome. cinjenica je da su dije poskupjele, a na vama nije da laprdate o tome, vec ako vam pase: suti i kupuj , ako ne, igraj bez dija. ako znas igrati ne trebaju ti ja nisam od 6. mjeseca kupio ni dije (CMovi ti mogu potvrditi jer imaju uvid), i to me nije sprijecilo da jucer zavrsim cs5 eru na 1.mjestu po net bodovima. bez premijuma, bez skolskih poklona (dobio sam 2) i sl. ajd dobro jucer su mi djelomicno rijesili slucaj, pa sam i njih i sebe pocastio jednom malom skrinjicom, vise u znak dobre volje da slucaj rijese do kraja nego da bi bas trebaju dije  Pa jasno da ne kupujes kada sve novce potrosis na ljekove 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tinky-wink
Private
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 18, 2013, 04:42:07 » |
|
ma prevara bugarska , nekad je bilo 6kn 20kom sad 40kn 70 kom :O
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 18, 2013, 06:39:43 » |
|
ma prevara bugarska , nekad je bilo 6kn 20kom sad 40kn 70 kom :O
da , nekad si za 18 kn 68 kom. znaci poskupjeli su 100% sigurno su sad na vecoj dubini pa iskapanje vise kosta.  ja bih ovom prilikom vodstvu IO prenio jednu poslovicu, ako je nece razumjeti, tiger ce im je sigurno prenjeti. zapamtite dobro ovo: BOLJE DA KAPA, PA NAKAPA, NEGO DA TECE, PA PRETECE! jer s ovim poskupljenjima, gasenjem starih dobrih verzija, uvodjenjem nove potrosnje dijamanata, ajde mogu svatit da su uveli za obrzanu izgradnju cesta, ali da dijama mozes obrisati necije vjestine i usaditi nove, e to vec nema veze s mozgom. i bojim se da se zbog toga ova igra blizi dvom neumitnom kraju. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 18, 2013, 08:39:28 » |
|
mandjo je igru zavrsio 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 18, 2013, 08:40:46 » |
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2013, 08:50:11 od mandjooo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 18, 2013, 08:44:35 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 18, 2013, 08:48:05 » |
|
to znaci da su iskrinje poskupjele jer koja budala ce sms poslati da bi dobio bonus na kupovinu od 20 posto sramota moj definitivni kraj ,cujemo se nekad a mozda i nikad 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 18, 2013, 08:58:29 » |
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 18, 2013, 09:05:05 od mandjooo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
kokocar
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 18, 2013, 09:42:47 » |
|
evo jos jedan primjer neceg s cim se ne slazemo..zasto cijene nisu izjednacene u svim zemljama nego se desava ovo npr. http://prntscr.com/1y5tnk
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Proxy
Global Moderator
I'm watching you!
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 18, 2013, 10:01:29 » |
|
Preskupo, samo da dignem 10 satne svaki dan i tako cijeli mjesec mi treba oko 200 kuna, stim da u hram niti ne ulazim. Mogli su onda bar napraviti više ponuda na raspolaganju, primjerice za sms plačanje minimalna kupnja 10 dijamanta maksimalna 100 dijamanta, u tom rasponu napraviti više ponuda za sms plačanje. Za kreditne kartice, paypal i paysafe card mogli su isto ubacit malo jeftiniju ponudu, recimo 5 eura pa postepeno do 200. Ovako, minimalna uplata 20 eura... stvarno ponekad mislim da nas bugari imaju za bedake kad se sjetim koji je prosjek plače tamo. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 18, 2013, 10:04:43 » |
|
ma treba stati sa igrom pa ce biti dije jeftinije ja necu se vratiti dok to sve skupa ne pojeftini
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|