ljusha
Sergeant
|
|
« na: Rujan 29, 2013, 10:57:13 » |
|
čemu ovo služi? mislim, skužio sam čemu, ali jednostavno nema opcije u izborniku za korištenje iste. fino je objašnjeno da se nalazi u izborniku špijunaža/izviđanje terena, ali neemaaa dali treba nešto izgraditi/istražiti da se može koristiti (osim naravno istraživanja ''izviđanje terena'' - to sam obavio)?
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #1 na: Rujan 30, 2013, 04:04:41 » |
|
čemu ovo služi? mislim, skužio sam čemu, ali jednostavno nema opcije u izborniku za korištenje iste. fino je objašnjeno da se nalazi u izborniku špijunaža/izviđanje terena, ali neemaaa dali treba nešto izgraditi/istražiti da se može koristiti (osim naravno istraživanja ''izviđanje terena'' - to sam obavio)? Izviđanje terena omogućuje slanje špijuna u misiju u svrhu skupljanje informacije o lokaciji različitih objekata na globalnoj mapi. Svaki sljedeći nivo povećava za 5 carskih milja udaljenost koju špijuni mogu dostići. razumijes sada?
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ljusha
Sergeant
|
|
« Odgovor #2 na: Rujan 30, 2013, 05:04:31 » |
|
ajde pročitaj ovo do kraja pa me onda pitaj jel razumijem ( http://prntscr.com/1uerdb), ili još bolje pošalji špijuna u misiju izviđanja terena pa mi reci kako se to radi
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #3 na: Rujan 30, 2013, 08:17:05 » |
|
ajde pročitaj ovo do kraja pa me onda pitaj jel razumijem ( http://prntscr.com/1uerdb), ili još bolje pošalji špijuna u misiju izviđanja terena pa mi reci kako se to radi eto procitao u misiju jos ne mogu poslati , to je ako se ne varam ovo : Izviđanje terena omogućuje slanje špijuna u misiju u svrhu skupljanje informacije o lokaciji različitih objekata na globalnoj mapi. Svaki sljedeći nivo povećava za 5 carskih milja udaljenost koju špijuni mogu dostići. ( ukratko ) mislim da opcija jos nije dostupna s obzirom da je beta verzija , isto tako ni vjencanje sa nekim drugim tko nije iz tvog carstva nije trenutno moguce .
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mandjooo
|
|
« Odgovor #4 na: Rujan 30, 2013, 08:35:26 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ljusha
Sergeant
|
|
« Odgovor #5 na: Rujan 30, 2013, 08:53:49 » |
|
a ja bi baš njuškao okolo
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #6 na: Rujan 30, 2013, 09:37:15 » |
|
a ja bi baš njuškao okolo polako doci ce i to
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #7 na: Rujan 30, 2013, 09:38:17 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #8 na: Rujan 30, 2013, 10:20:54 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #9 na: Listopad 01, 2013, 12:16:20 » |
|
nisi u pravu pricao sam sa IO djelatnicima kazu da jos opcija nije moguca i pusti se provokacija ne treba ti to
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 01, 2013, 12:18:13 od babagiga »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #10 na: Listopad 01, 2013, 01:13:53 » |
|
je, sve mu pamet curi na nos vidjet ces za par dana da je moguce cim djeca navrse 16 godina i budu spremna na udaju.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #11 na: Listopad 01, 2013, 05:49:33 » |
|
je, sve mu pamet curi na nos vidjet ces za par dana da je moguce cim djeca navrse 16 godina i budu spremna na udaju. kao sto rekoh horuse pusti se provokacija , ako ne mozes normalno komunicirati udalji se sa foruma da moguce je ali puno stvari ne funkcionira kako treba , naime i svakih sat vremena bi se trebala generirati jedna ženska osoba u dvorcu ali kao sto vidmo, ne radi to
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #12 na: Listopad 01, 2013, 06:48:50 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
macak
Private
|
|
« Odgovor #13 na: Listopad 01, 2013, 07:14:50 » |
|
e horuse , horuse , nije tebi lako , kad sam dosao ovde kod vas na forum iskreno bilo mi te zao , svi te napadaju , jesi ti prepotentan ali jos kad su te izbacili iz reprzentacije , mislio sam stvarno su preterali . Onda si dosao kod nas i pravio se fin al ni tamo nisi imao prolaz. Ali evo ostavili te svi na miru , al sad ti cackas li cackas i provociras sve zivo, gledam teme svakog za avas i vase sampione i ove pocetnike sto nesto pitaju . U svakoj tvojoj izjavi nekog podbadas . Stvarno si gad , nemam reci . Izbaci tu negativnu energiju iz sebe bice ti zivot lepsi
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
babagiga
|
|
« Odgovor #14 na: Listopad 01, 2013, 07:41:52 » |
|
aj ovako !!! ako si proucio malo V6 a kazes da jesi !!! onda bi trebao znati da te generirane osobe ako ih ne prebacis u nekom određenom vremenu u carski dvor jednostavno nestaju !!! jer su u odjeljlku plemici na cekanju. zato ako ja neznam o cemu pricam , molim te objasni mi o cemu ti pricas, navodno si vrsni poznavaoc igre. a o izbacivanju stvarno nije potrebno jer mislim da svi znamo sve o tome. ovdje smo svi da nesto naucimo o V6 zato molim te ne tjeraj ljude da ti opet pokazu sto misle o tebi "Obični građanin u okolici carstva ima šansu da postane plemić. Sistem automatski predlaže muškarce i žene koje je moguće dodati u carski dvor. Nakon svake dobivene bitke , nevažno dali je bila protiv nezavisnog grada ili drugog igrača, postoji 3%-tna šansa da sistem stvori ponudu za plemića. Ponuda za novu damu -u čekanju se generira svakih jedan {1} sat vremena." eto pa citaj majstore IO
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 01, 2013, 07:44:50 od babagiga »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|