Imperia Online Croatia
Listopad 21, 2019, 08:23:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
 
   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: imperia za android  (Posjeta: 7013 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mrki88
Colonel
******

Karma: +333/-221
Offline Offline

Postova: 1206



Profil
« na: Svibanj 14, 2013, 04:42:45 »

pojavila se imperia u app- storeu za androide, nije njihova službena, ali valja.... Wink
Imperia online by combatcolt... probajte Smiley
Evidentirano

"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po Lips Sealed ete sami sebe."
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #1 na: Svibanj 15, 2013, 08:51:35 »

Možeš mi poslati link u privatnoj poruci?
Evidentirano

mrki88
Colonel
******

Karma: +333/-221
Offline Offline

Postova: 1206



Profil
« Odgovor #2 na: Svibanj 15, 2013, 11:15:42 »

ne  Grin Grin

aj sad već kad znaš daj ljudima link tu da mogu igrat i dok voze
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2013, 11:21:11 od mrki88 » Evidentirano

"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po Lips Sealed ete sami sebe."
dudo1985
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 3


Profil Email
« Odgovor #3 na: Svibanj 23, 2013, 10:33:25 »

ajd objavite taj link  Angry
Evidentirano
Snjufi
Private
*

Karma: +0/-2
Offline Offline

Postova: 10


Profil Email
« Odgovor #4 na: Lipanj 05, 2013, 05:50:58 »

IO za android koja je jako dobra bila je neko ukinuo sa google play-a Smiley debil neki vjerovatno napaceni koji se pozvao na licencu originalnu te su taj app zakljucali i ne moze se skinuti vise
Evidentirano
prdek2
Captain
****

Karma: +36/-12
Offline Offline

Postova: 377



Profil
« Odgovor #5 na: Lipanj 27, 2013, 04:11:24 »

Došla je sad nova službeno od IO...samo ne kužim jer ne može se ući u kvalifikacije za svjetsko...
Evidentirano
luckgood
Gost
« Odgovor #6 na: Lipanj 27, 2013, 08:51:43 »

Došla je sad nova službeno od IO...samo ne kužim jer ne može se ući u kvalifikacije za svjetsko...

Dal ce se moc uci kada se zavrse kvalifikacije za svjetsko prvenstvo
Evidentirano
Tiger
Community Manager
*

Karma: +386/-356
Offline Offline

Postova: 2856


Profil
« Odgovor #7 na: Lipanj 27, 2013, 11:40:03 »

Nažalost, kvalifikacije i svjetsko nećete moći igrati na mobilnoj aplikaciji. Svi drugi svijetovi rade.
Evidentirano

Someone
Gost
« Odgovor #8 na: Srpanj 10, 2013, 02:28:07 »

Sve pohvale timu za app Android. Vidim da su neke stvari under construction al svejedno je super. Nego jel se može pronači aktivni ratovi i domet utjecaja putem androida? Tražio sam ikonicu al nisam našao:D:D
Evidentirano
panther.
Sergeant
**

Karma: +23/-21
Offline Offline

Postova: 66



Profil
« Odgovor #9 na: Srpanj 10, 2013, 02:59:27 »

Sve pohvale timu za app Android. Vidim da su neke stvari under construction al svejedno je super. Nego jel se može pronači aktivni ratovi i domet utjecaja putem androida? Tražio sam ikonicu al nisam našao:D:D
mislim da nema te ikonice,ja imam drugi problem,nemogu otvoriti tribun kad stisnem na njega pise loading... i nakon par sekundi se pojavi "Request Timeout"
Evidentirano

.....
Someone
Gost
« Odgovor #10 na: Srpanj 10, 2013, 03:07:18 »

Meni ne treba tribun:)
Evidentirano
prdek2
Captain
****

Karma: +36/-12
Offline Offline

Postova: 377



Profil
« Odgovor #11 na: Srpanj 11, 2013, 01:29:36 »

Puno nedostataka.....ne mogu se direktno vidjeti napadi,nema akademije znanstvenika,niti onog stupa koji se dobije levelom 25 arhitekture,ne mogu rucno upisati kordinate na globalnoj mapi nego moram rucno ici do njih za sto treba 2h i jos puno sitnih nedostataka uz ove gore vec navedene
Evidentirano
tajson7
Private
*

Karma: +10/-4
Offline Offline

Postova: 34


Profil
« Odgovor #12 na: Travanj 16, 2014, 08:06:29 »

mislim da nema te ikonice,ja imam drugi problem,nemogu otvoriti tribun kad stisnem na njega pise loading... i nakon par sekundi se pojavi "Request Timeout"
ISTI PROBLEM NEMOGU OTVORITI TRIBUN NITI NAPISATI PORUKU NA NJEMU I TO SAMO NA CS2 NA OSTALIM SVJETOVIMA MOGU .....STA JE RAZLOG NIKO NEMOZE OBJASNITI  Huh?
Evidentirano
fran
Private
*

Karma: +0/-4
Offline Offline

Postova: 5



Profil
« Odgovor #13 na: Srpanj 28, 2015, 08:51:14 »

zasto nema aplikacije za windows 8? Ima za v6 ali za v5 nisam našao....
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!