klaun1
|
|
« Odgovor #1335 na: Siječanj 20, 2013, 06:59:48 » |
|
jesam pobiga sam na odmor al dok nisam pobiga nisam bas vida crvene kuverte od tebe placko mali,i sta se tice napada u ratu s vama niste problem ti i ti ostali sta si ih nabrojia nego mikac pa nije niko glup da ide na vas u 10min i onda gleda mikceva 3miljona vojnika kako dolaze,a sta je najgore cista je glupost da igrac sa 12milja moze napadat ove od 3milje.svaka cast braci poljak i mikcu,fredyu,nekicu i ostalim igracima ali ti i goronja vas dva ste obicni jadnici za koje me nebi cudilo da vam neko drugi i ulazi na racun da vas razvije malo.jer igra sam s tebom u savezu i znam da si levat a goronju necu ni spominjat on je dno dna
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1336 na: Siječanj 20, 2013, 07:00:59 » |
|
znači tako , savez __U__ malo pomalo gubi tempo i vojsku pred savezom CROTEAM ?
a ulovili su transportna kola u ovom novom ratu
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #1337 na: Siječanj 20, 2013, 07:02:41 » |
|
pitaj svoga igora koliko je napada imo dns hahah od mene i fredya pa i od ostalih neznam jel se na 5min maknio od kompa...makni kate tamo makni vamo,prodaj ovo prodaj ono,makni rese iz te u onu provu i da ne nabrajam ahhaha...ti si svoje pokazo od tolike price si pobjego na odmor i mozes da sutis tu ste jedino vi koji ste prodavali pamet na pocetku pa di ste sada? neki na odmoru neki otisli kod rumunja...neki izasli iz saveza i osnovali svoj i da ne nabrajam ...od tolike price na pocetku jedino evo igor sto jos pise na forumu nema nikoga ,veliki znalci popalili odmore samo igor ostao i bori se do kraja , svaka čast
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1338 na: Siječanj 20, 2013, 07:03:33 » |
|
kako znas šubara ko je osta ja sam uvik blizu tebe
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #1339 na: Siječanj 20, 2013, 07:05:29 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #1340 na: Siječanj 20, 2013, 07:06:14 » |
|
za tebe nisam ni "a" reka _;)
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1341 na: Siječanj 20, 2013, 07:06:47 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1342 na: Siječanj 20, 2013, 07:06:59 » |
|
i evo nesto za forum od pocetka rata savez __U__ nema niti jedan napad da su odradili do kraja dok mi imamo cijelih 5 i pol stranica napada znaci nasih 109 napada od pocetka rata njihovih 0 eto velikog saveza __U__
cekaj da mandjo krene rat traje 2 dana na kraju se mrtvi broje poslali ste brdo napada uzeli ste 0 a kad mandjo krene cut ce se
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1343 na: Siječanj 20, 2013, 07:08:32 » |
|
za tebe nisam ni "a" reka _;)
nisam ni ja za tebe ti si moj tovar,nema veze sta ovde nismo na istim stranama
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1344 na: Siječanj 20, 2013, 07:10:11 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1345 na: Siječanj 20, 2013, 07:10:52 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1346 na: Siječanj 20, 2013, 07:11:50 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #1347 na: Siječanj 20, 2013, 07:13:49 » |
|
jesam pobiga sam na odmor al dok nisam pobiga nisam bas vida crvene kuverte od tebe placko mali,i sta se tice napada u ratu s vama niste problem ti i ti ostali sta si ih nabrojia nego mikac pa nije niko glup da ide na vas u 10min i onda gleda mikceva 3miljona vojnika kako dolaze,a sta je najgore cista je glupost da igrac sa 12milja moze napadat ove od 3milje.svaka cast braci poljak i mikcu,fredyu,nekicu i ostalim igracima ali ti i goronja vas dva ste obicni jadnici za koje me nebi cudilo da vam neko drugi i ulazi na racun da vas razvije malo.jer igra sam s tebom u savezu i znam da si levat a goronju necu ni spominjat on je dno dna hahaha neko mi ulazi na acc?? jesi ti normalan evo nek cijeli savez kaze jel mi ko ulazi na acc smijesan si ....igrao si da a kada je to bilo pocetkom 11 mjeseca 2011 je zavrsila era eto kada si igro samnom u onom svijetu sa tomom
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #1348 na: Siječanj 20, 2013, 07:16:39 » |
|
hahaha neko mi ulazi na acc?? jesi ti normalan evo nek cijeli savez kaze jel mi ko ulazi na acc smijesan si ....igrao si da a kada je to bilo pocetkom 11 mjeseca 2011 je zavrsila era eto kada si igro samnom u onom svijetu sa tomom
ja sam reka da me nebi cudilo da ti neko ulazi,a ne da ulazi sigurno.da znam da ulazi sigurno bila bi ti kuglica pored imena
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #1349 na: Siječanj 20, 2013, 07:16:59 » |
|
ako do sad neznaju kaku vosjku imam onda im napiši ali i na objave jel neznam jel su svi tu
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|