igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1275 na: Siječanj 19, 2013, 11:25:01 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1276 na: Siječanj 19, 2013, 11:29:43 » |
|
da se mandjo zlatom okiti horuše
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1277 na: Siječanj 19, 2013, 11:30:22 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #1278 na: Siječanj 19, 2013, 11:34:29 » |
|
opet pricas sam sa sobom bugarcicu. jel me ono sijecanje vara ili si ti najvise pisao da smo pobugareni. ipak ispada da si ti taj koji je dao bulju bugarima. ocito ti ne pase ekipa u U , ha
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1279 na: Siječanj 19, 2013, 11:41:34 » |
|
opet pricas sam sa sobom bugarcicu. jel me ono sijecanje vara ili si ti najvise pisao da smo pobugareni. ipak ispada da si ti taj koji je dao bulju bugarima. ocito ti ne pase ekipa u U , ha ne nego nema ove godine koalicije sa bugarima horuše zagorcat cu ti tamo zivot u io
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1280 na: Siječanj 19, 2013, 11:42:06 » |
|
ne nego nema ove godine koalicije sa bugarima horuše zagorcat cu ti tamo zivot u io neces doci do 10 nivoa arhikteture ti
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1281 na: Siječanj 19, 2013, 11:46:25 » |
|
neces doci do 10 nivoa arhikteture ti djaba ti igrati onda to znas
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1282 na: Siječanj 19, 2013, 12:00:55 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #1283 na: Siječanj 19, 2013, 12:09:50 » |
|
ne znas kako je meni ali ja znam kako je tebi . zena te ostavila , nemas prijatelja , nemas s kim rijec prozboriti. zato stalno piskaras tu po forumu, vecinom sam sebi odgovaras na postove, nekad se smilujes ljudima pa te malo zadirkuju . evo i ja sam dobre volje pa ti odgovorim na svaki treci post, da se ne osjecas usamljen. sto imperia ucini od tebe
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1284 na: Siječanj 19, 2013, 12:11:13 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1285 na: Siječanj 19, 2013, 12:16:14 » |
|
i jos cu se zlatom okititi uz to sve
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #1286 na: Siječanj 19, 2013, 12:34:07 » |
|
i jos cu se zlatom okititi uz to sve sve je moguce, mozda dobijes i kitu cvijeca, a mozda samo kitu ..........
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1287 na: Siječanj 19, 2013, 12:47:54 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #1288 na: Siječanj 19, 2013, 01:17:22 » |
|
gle 1.nemamo moderatora na ovom forumu, bar ne ni jednog aktivnog. jer da imamo tebe davno nebi bilo tu 2. sto mislis kakav bi obraz morao imati netko da mi da ban zbog igre rijeci, a tebe da pusta tu da spamas, ne drzis se teme, direktno vrijeđaš ljude (nazvao si me konjem. no dobro konj je plemenita zivotinja ) zato se nadam da ce CMovi brzo naci novog moderatora da ti se stane na kraj s tvojim ponasanjem. zbog tebe je jasmina i odustala , jer te je trebalo usutkati zauvijek a ona to nije htijela. pogledaj svojih 100 zadnjih postova . ima li to veze s temama, igrom, mozgom. ima jedino s tvojim , bolesnim. i za razliku od nekih ljudi ovdije, tebi nista ne zamjeram , samo te zalim , jer se sjecam kakav si bio prije par godina i sto je ostalo od tebe. to da se sam sa sobom dopisujes na jednom forumu, stvarno jadno
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1289 na: Siječanj 19, 2013, 01:46:36 » |
|
gle 1.nemamo moderatora na ovom forumu, bar ne ni jednog aktivnog. jer da imamo tebe davno nebi bilo tu 2. sto mislis kakav bi obraz morao imati netko da mi da ban zbog igre rijeci, a tebe da pusta tu da spamas, ne drzis se teme, direktno vrijeđaš ljude (nazvao si me konjem. no dobro konj je plemenita zivotinja ) zato se nadam da ce CMovi brzo naci novog moderatora da ti se stane na kraj s tvojim ponasanjem. zbog tebe je jasmina i odustala , jer te je trebalo usutkati zauvijek a ona to nije htijela. pogledaj svojih 100 zadnjih postova . ima li to veze s temama, igrom, mozgom. ima jedino s tvojim , bolesnim. i za razliku od nekih ljudi ovdije, tebi nista ne zamjeram , samo te zalim , jer se sjecam kakav si bio prije par godina i sto je ostalo od tebe. to da se sam sa sobom dopisujes na jednom forumu, stvarno jadno vidjecemo ima li moderatora ili nema
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|