igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1110 na: Siječanj 12, 2013, 10:54:39 » |
|
Mislim na svjetsko, na kvalifikacijama ih je pola bez dija proslo.....
ma je tina je napadac ja sam napadac em ti nomade kuzis:D bubi isto je napadac ako shvacas
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1111 na: Siječanj 12, 2013, 10:58:09 » |
|
tina koliko je lud bi pola svjetskog popljackao
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1113 na: Siječanj 12, 2013, 11:05:35 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
djontravolta
|
|
« Odgovor #1115 na: Siječanj 12, 2013, 11:07:36 » |
|
Kuzim ja tebe ali ovo nije ista igra ko i prosle godine, sve je sad u dijama, online statusu i skrinjama. Ja sam pratio racun cak i kad je off bio i tako mjesec dana i na kraju sam imo najjacu vojsku na svjetskom koja je trosila 100m po satu. Bili bi dobri i bez dija ali nista bolji od ostatka ekipe koja je tamo igrala, u tom je stvar.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1116 na: Siječanj 12, 2013, 11:10:40 » |
|
Kuzim ja tebe ali ovo nije ista igra ko i prosle godine, sve je sad u dijama, online statusu i skrinjama. Ja sam pratio racun cak i kad je off bio i tako mjesec dana i na kraju sam imo najjacu vojsku na svjetskom koja je trosila 100m po satu. Bili bi dobri i bez dija ali nista bolji od ostatka ekipe koja je tamo igrala, u tom je stvar.
bez dija ne mozes vojsku odrzavati nema sanse
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #1117 na: Siječanj 12, 2013, 11:11:35 » |
|
kak ja mogu horus a tebe cu pocet palit..jos jedna uvreda na moj racun....nadam se da si shvatio...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #1118 na: Siječanj 12, 2013, 11:15:01 » |
|
kak ja mogu horus a tebe cu pocet palit..jos jedna uvreda na moj racun....nadam se da si shvatio... mene ne mozes zapaliti, ako nisi uspjela-o one vazelince tamo zapaliti , vec su te bacili van, neces ni mene uglavnom treba se drzat podalje od saveza u kojkem si ti
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djontravolta
|
|
« Odgovor #1119 na: Siječanj 12, 2013, 11:19:53 » |
|
bez dija ne mozes vojsku odrzavati nema sanse Prevario bi se odrzavanje vojse tamo je najmanji problem, cijena drva na kraju svjetskog je 10 preko carskog. Tako da to nije problem jednom sam imo 4.5 miljarde zlata kod sebe a inace oko 1miljadu je normalno imat doma Mislili smo da ce bit problem odrzavanje savezne vojske ali i to je bila za ancija, imali smo na kraju oko 5miljardi u riznci. Kazem ti svi mislite da je to ista igra ko i prosle godine ali ozbiljno ti sad kazem da to nema veze s proslogodisnjom imperijom.... Svi ste barem jednom napisali da je ovo postala igra novaca tj. dija....
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1120 na: Siječanj 12, 2013, 11:48:59 » |
|
Prevario bi se odrzavanje vojse tamo je najmanji problem, cijena drva na kraju svjetskog je 10 preko carskog. Tako da to nije problem jednom sam imo 4.5 miljarde zlata kod sebe a inace oko 1miljadu je normalno imat doma Mislili smo da ce bit problem odrzavanje savezne vojske ali i to je bila za ancija, imali smo na kraju oko 5miljardi u riznci. Kazem ti svi mislite da je to ista igra ko i prosle godine ali ozbiljno ti sad kazem da to nema veze s proslogodisnjom imperijom.... Svi ste barem jednom napisali da je ovo postala igra novaca tj. dija.... pa i za carskog treba 5 dija
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #1121 na: Siječanj 13, 2013, 02:15:27 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #1122 na: Siječanj 13, 2013, 02:30:03 » |
|
ko ja sto sam ostao
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #1123 na: Siječanj 13, 2013, 05:52:46 » |
|
ko ja sto sam ostao je igore...tebi svaka cast.....a ovi koji su zbrisali...necu ih imenovat..iskreno ti si najvise srao.....al ova dvojica sto su zbrisali..hmmmmmmm...dno dna.....eto....iz moje perspektive....dokazano...nemaju pojma o igri......nit su ljudi..a ti horuse.,,na o si...to ti ja kazem............
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sableta
|
|
« Odgovor #1124 na: Siječanj 13, 2013, 08:07:14 » |
|
moram farmati, znaš , ja ne kupujem dijamante
ali osim farmanja, nadje se na mom profilu još ponešto, pogledaj malo detaljnije
pogledao sam i vidim medalju i ?
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|