barestony
|
|
« Odgovor #735 na: Siječanj 04, 2013, 05:46:16 » |
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2013, 05:55:10 od barestony »
|
Evidentirano
|
|
|
|
rapsody
Sergeant
|
|
« Odgovor #736 na: Siječanj 04, 2013, 08:36:56 » |
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2013, 08:43:20 od rapsody »
|
Evidentirano
|
buuuuu _U_ buuuuuuu
|
|
|
rapsody
Sergeant
|
|
« Odgovor #737 na: Siječanj 04, 2013, 09:04:42 » |
|
Savez _U_ je zapalio jednog igrača auuuu,dometa li ili maximuma da odgovorim djonu umjesto marčinka.Usput pravi ste nema šta
|
|
|
Evidentirano
|
buuuuu _U_ buuuuuuu
|
|
|
djontravolta
|
|
« Odgovor #738 na: Siječanj 04, 2013, 10:55:38 » |
|
e moj doture, doture... prvo, zaboravih ja da si ti samo farmer, pa se prevario u utvrđivanju... al opet, vidi se ko je više štete imao... drugo, gledam... učim... kako se krene na kontru pa povuče... kao, loše se računalo... a eto, pogledajte tansunka i bareta... paliti i rušiti može svatko, kao što vidite... ali vi drugo ne znate, jer to je vaš maximum... mali miševi Mrki o kakvom ti maximumu pricas, skrivate se po mapi ko zadnje pič.. i ti o nasem maximumu Jucer sam ti na 1 sec uspio vidit vojsku i cim si ju makno zapo si u minus, eto samo se mozes hvalit sto si mi spijune ubio.. bravo mrki 3 puta hura za mrkija:D:D:D
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #739 na: Siječanj 04, 2013, 11:32:13 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #740 na: Siječanj 04, 2013, 12:25:41 » |
|
Mrki o kakvom ti maximumu pricas, skrivate se po mapi ko zadnje pič.. i ti o nasem maximumu Jucer sam ti na 1 sec uspio vidit vojsku i cim si ju makno zapo si u minus, eto samo se mozes hvalit sto si mi spijune ubio.. bravo mrki 3 puta hura za mrkija:D:D:D o vašem maximumu... silovanje seljaka i rušenje utvrda i kolonija... to vam je najveći doseg, a imaš primjer na baretu i aresu da to svatko danas može radit... bravo, čestitam što si mi vidio vojsku.. strašna stvar moram priznat... a ko se skriva? svi znate kako naći moje carstvo, dođite... a ne da krenete pa se okrenete... al sad stvarno više neću tu pisati... aj bok
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po ete sami sebe."
|
|
|
djontravolta
|
|
« Odgovor #741 na: Siječanj 04, 2013, 12:31:21 » |
|
o vašem maximumu... silovanje seljaka i rušenje utvrda i kolonija... to vam je najveći doseg, a imaš primjer na baretu i aresu da to svatko danas može radit... bravo, čestitam što si mi vidio vojsku.. strašna stvar moram priznat... a ko se skriva? svi znate kako naći moje carstvo, dođite... a ne da krenete pa se okrenete... al sad stvarno više neću tu pisati... aj bok Dobro kad si tak pametan koji je tvoj maximum? Sjedit doma s vojskom i cekat bravo mrki 3 puta hura za mrkija:D
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #742 na: Siječanj 04, 2013, 12:32:33 » |
|
o vašem maximumu... silovanje seljaka i rušenje utvrda i kolonija... to vam je najveći doseg, a imaš primjer na baretu i aresu da to svatko danas može radit... bravo, čestitam što si mi vidio vojsku.. strašna stvar moram priznat... a ko se skriva? svi znate kako naći moje carstvo, dođite... a ne da krenete pa se okrenete... al sad stvarno više neću tu pisati... aj bok znas ti zasto sam ja okrenio mogo si vidit koliko sma fulo i sam
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #743 na: Siječanj 04, 2013, 12:33:19 » |
|
Dobro kad si tak pametan koji je tvoj maximum? Sjedit doma s vojskom i cekat bravo mrki 3 puta hura za mrkija:D hura hura hura
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #744 na: Siječanj 04, 2013, 12:49:50 » |
|
Dobro kad si tak pametan koji je tvoj maximum? Sjedit doma s vojskom i cekat bravo mrki 3 puta hura za mrkija:D još nisam otkrio svoj maximum... znas ti zasto sam ja okrenio mogo si vidit koliko sma fulo i sam ma nisi fulao, što je najgore...
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po ete sami sebe."
|
|
|
sableta
|
|
« Odgovor #745 na: Siječanj 04, 2013, 12:54:16 » |
|
mrki kako ti se da vise:)
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
klaun1
|
|
« Odgovor #747 na: Siječanj 04, 2013, 02:31:34 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
buuu
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #748 na: Siječanj 04, 2013, 02:43:08 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #749 na: Siječanj 04, 2013, 02:44:31 » |
|
vas 70 protiv nas 20....pa jer vas nije sramota biti opet iza nas u poredku...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|