igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #570 na: Prosinac 28, 2012, 10:05:36 » |
|
pa viš da se hvali sa nekim eko , MP bodovima i činovima koje je napravio u nekoj beta verziji i to još protiv botova jesi ti loncice polupao ne igram ti ja te betice
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #571 na: Prosinac 28, 2012, 10:06:36 » |
|
kolko negativne energije ovdje baš kontra
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
rapsody
Sergeant
|
|
« Odgovor #572 na: Prosinac 28, 2012, 10:06:43 » |
|
Ameba (lat. Amoeba ili igorzg ) je tipski rod heterotrofnih protista iz carstva Amoebozoa. Kreću se promjenom oblika tijela pri čemu se stvaraju razni oblici lažnih nožica pseudopodija. Tijelo je okruglo, promjenljivog oblika ili je u obliku ljuske. Najčešće imaju jedno jedro. Razmnožavaju se binarnim dijeljenjem ili uvlačenjem u šupak heavy-u
Hranu uzimaju cijelim tijelom. U tijelu se stvara hranidbeni mjehurić, koji se spoji s organelom (klaun-1)u kojoj su hormoni za razgradnju hranjivih čestica. Neprobavljene ostatke ameba izbacuje na bilo kojem mjestu na tijelu ili na forum imperije.
Za disanje koriste kisik iz septičke koji ulazi u organizam difuzijom, a nakon razgradnje tvari istim procesom iz tijela izlazi ugljik dioksid. Količinu vode u organizmu amebe kontroliraju pomoću kontraktilnih vakuola ili uronom u odvodnu cijev kanalizacije.
|
|
|
Evidentirano
|
buuuuu _U_ buuuuuuu
|
|
|
|
uncutica
|
|
« Odgovor #574 na: Prosinac 28, 2012, 10:07:48 » |
|
Ameba (lat. Amoeba ili igorzg ) je tipski rod heterotrofnih protista iz carstva Amoebozoa. Kreću se promjenom oblika tijela pri čemu se stvaraju razni oblici lažnih nožica pseudopodija. Tijelo je okruglo, promjenljivog oblika ili je u obliku ljuske. Najčešće imaju jedno jedro. Razmnožavaju se binarnim dijeljenjem ili uvlačenjem u šupak heavy-u
Hranu uzimaju cijelim tijelom. U tijelu se stvara hranidbeni mjehurić, koji se spoji s organelom (klaun-1)u kojoj su hormoni za razgradnju hranjivih čestica. Neprobavljene ostatke ameba izbacuje na bilo kojem mjestu na tijelu ili na forum imperije.
Za disanje koriste kisik iz septičke koji ulazi u organizam difuzijom, a nakon razgradnje tvari istim procesom iz tijela izlazi ugljik dioksid. Količinu vode u organizmu amebe kontroliraju pomoću kontraktilnih vakuola ili uronom u odvodnu cijev kanalizacije.
..jesi to sve u insektima naućio
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #575 na: Prosinac 28, 2012, 10:08:00 » |
|
da dobra je guza od haviy
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #576 na: Prosinac 28, 2012, 10:08:33 » |
|
hoces probati
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #577 na: Prosinac 28, 2012, 10:08:41 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #578 na: Prosinac 28, 2012, 10:13:26 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #579 na: Prosinac 28, 2012, 10:13:40 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #580 na: Prosinac 28, 2012, 10:14:12 » |
|
imas problema? isto mi je uzeo zastavicu ili otiso na zastitu zato ste vi slozan opet savez i osli na zastitu skoro svi....mogo sam i od bubimira kapitulirat pa nisam samo sam od ovog da sam miran od budale ....tebe cekam reci kada ces napast ostavit cu vojsku na polju samo za tebe
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #581 na: Prosinac 28, 2012, 10:14:55 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tony.montana
|
|
« Odgovor #582 na: Prosinac 28, 2012, 10:15:10 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
barestony
|
|
« Odgovor #583 na: Prosinac 28, 2012, 10:15:33 » |
|
kada od tebe dignem zastavicu onda sam stvarno mis a ti si macka...a do tada mačore gledaj svoja posla
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #584 na: Prosinac 28, 2012, 10:16:36 » |
|
kada od tebe dignem zastavicu onda sam stvarno mis a ti si macka...a do tada mačore gledaj svoja posla
onda prekini igrat sa dijamantima.....pa se uskoro vidimo.....
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|