|
djontravolta
|
|
« Odgovor #376 na: Prosinac 12, 2012, 08:51:12 » |
|
i ja stavio neprijateljstvo kad sam vidio račun mikac0901 a štaš, nekome se bolje klanjat u džamiji nego se malo drugačije prekrižiti... allahu ekber!! Mi kad sklopimo fed s nekim mi smo se prodali a vi kad sklopite fed s nekim to je onda svetinja i "visi cilj" je onda u pitanju.... mrki kenjaj u dnevnoj mi se :
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #377 na: Prosinac 12, 2012, 08:57:13 » |
|
igore, za blitz5 sam pričao, ovo su saveznici anatolije, turskog osvajača ere... Mi kad sklopimo fed s nekim mi smo se prodali a vi kad sklopite fed s nekim to je onda svetinja i "visi cilj" je onda u pitanju.... mrki u dnevnoj mi se : vladek, vladek, vladek... ja sam bio popljuvan jer sam otišao donirati vojsku savezu s kojim igramo tri ere, meni to baš nije isto kao ulizati se u zadnja tri dana nekom savezu... i molim te, ako pišeš nešto tipa je bi ga ili slično, ubaci H negdje, da znam šta piše, s ovim smajlićima gdje jesu nemogu ništa skužit, malo sam priglup...
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po ete sami sebe."
|
|
|
djontravolta
|
|
« Odgovor #378 na: Prosinac 12, 2012, 09:01:17 » |
|
igore, za blitz5 sam pričao, ovo su saveznici anatolije, turskog osvajača ere... vladek, vladek, vladek... ja sam bio popljuvan jer sam otišao donirati vojsku savezu s kojim igramo tri ere, meni to baš nije isto kao ulizati se u zadnja tri dana nekom savezu... i molim te, ako pišeš nešto tipa je bi ga ili slično, ubaci H negdje, da znam šta piše, s ovim smajlićima gdje jesu nemogu ništa skužit, malo sam priglup... :D:D:D ja sam kulturan tu ti tamo:D
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #379 na: Prosinac 12, 2012, 09:17:28 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
"ukoliko trčite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji šansa da po ete sami sebe."
|
|
|
mala_tina
|
|
« Odgovor #380 na: Prosinac 12, 2012, 09:18:28 » |
|
ima i poznatih ...poznati je bio kodvas dok ga niste prodali ......a di vam je vodja ??pardon ex vodja koji me prodao bugarima dook sam bio u ofu.kiknio me iz saveza da me mogu ovi sredit...ili bi micali federaciju...... :D..
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
igorzg
Gost
|
|
« Odgovor #381 na: Prosinac 12, 2012, 09:52:31 » |
|
ima i poznatih ...poznati je bio kodvas dok ga niste prodali ......a di vam je vodja ??pardon ex vodja koji me prodao bugarima dook sam bio u ofu.kiknio me iz saveza da me mogu ovi sredit...ili bi micali federaciju...... :D..
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sableta
|
|
« Odgovor #382 na: Prosinac 12, 2012, 10:13:06 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jasmina
Gost
|
|
« Odgovor #383 na: Prosinac 12, 2012, 11:04:41 » |
|
u dijamantima nisu u prednosti jer me jasmina snadbjeva dijama nemoj se više šaliti na tu temu molim te,vidiš da neki bukvalno shvaćaju svaku riječ
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mrki88
|
|
« Odgovor #384 na: Prosinac 12, 2012, 11:12:59 » |
|
ko vas šiša, djontravolta i ja idemo na Magazin u subotu, a dotle će me mikac rešetat... eto, to je jedna od prednosti 2 igrača na 1 račun...
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jasmina
Gost
|
|
« Odgovor #385 na: Prosinac 12, 2012, 11:52:53 » |
|
ko vas šiša, djontravolta i ja idemo na Magazin u subotu, a dotle će me mikac rešetat... eto, to je jedna od prednosti 2 igrača na 1 račun... idem i ja
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goronja
|
|
« Odgovor #386 na: Prosinac 13, 2012, 01:27:08 » |
|
igore, za blitz5 sam pričao, ovo su saveznici anatolije, turskog osvajača ere... vladek, vladek, vladek... ja sam bio popljuvan jer sam otišao donirati vojsku savezu s kojim igramo tri ere, meni to baš nije isto kao ulizati se u zadnja tri dana nekom savezu... i molim te, ako pišeš nešto tipa je bi ga ili slično, ubaci H negdje, da znam šta piše, s ovim smajlićima gdje jesu nemogu ništa skužit, malo sam priglup... Zaboravljaš mrki da R 5 igram dulje od tebe, tj otpočetka, tako da ko ih sve dulje zna sam ja, a ne mikac, čak i silvydave, koju ćete upoznati kakav horror može biti, jedna od osnivača Hardcore saveza, zna sve igrače i saveze u R 5, tako da nam federacije nisu problem. Al sa OSVETNICIMA, extremima na nacionalnoj razini, ne želim imat posla, tako bolje biti sa Turčinima u svakom slučaju a još bolje sa Bugarima u savezu. Vidimo se, nadam se da češ igrat kad tad. Igore, moj si i božji kao i Klaun-1 ( bubimir), samo me trojica zanimaju u tom savezu.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mikac0901
|
|
« Odgovor #387 na: Prosinac 13, 2012, 01:49:11 » |
|
ko vas šiša, djontravolta i ja idemo na Magazin u subotu, a dotle će me mikac rešetat... eto, to je jedna od prednosti 2 igrača na 1 račun... malo morgen_D
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #388 na: Prosinac 13, 2012, 09:11:14 » |
|
stvarno nikad te ne spomenem prvi,i ne znam sto letis s komentarima,..i drugi su te sutali svako na svoj nacin,ugl . zbog tvoje odurne igre i ponasanja,i ja sam samo jedan u nizu,...igraca poput tebe koji su vojno nesposobni se ne treba bojati,..pozdravljam croteam ,radujem se suparnistvu s njima,ako budem ucesnik realma 5....ne znam ko ce kakve ciljeve postavit u tom realmu mada ,vec je to neko spomenuo gore u postovima da je steta,sto je izabran blitz 5 internacionalni realm gdje ce medu silnim,turk,bug. rum. ital. savezima,2 vecinska cro saveza se tuci medusobno,...ali ako tako mora biti,neka bude,..
p.s. imao sam volje horusu objasniti neke stvari ,...uzroke njegove lose" karme",ali sjetio sam se ove poslovice,...xd Ako se volu ne pije, ne guraj mu glavu u vodu.
nekako sam preskocio tvoju poruku, a zasluzuje odgovor: prvo memmone , mene nitko one suta , pa nisi ni ti.pravio si se prijatelj cijelu eru, i onda si zadnji dan za ao angolu i mene time sto si me kao 1. casnik izbacio iz saveza.da si mrvicu covijek i da si imao trunku dostojanstva i casti, to bi jasno priznao i obrazlozio, a ne, ti si pustio juskea s lanca koji me satima pokusao uvjeravati da je angola krivac, a ne ti. fujj, stvarno jadno. i ti nisi tu jedan u nizu, nego si jedinstven, isto kao sto je juda jedinstven. jer ovi ljudi ovdije (bukavci i vazelinci) moji su protivnici u igri i ja ih kao takve postujem i cijenim. sukobimo se povremeno u igri, ali zbog razlike u kvaliteti to obicno traje tjedan ili dva, pa izadju iz opsega, i onda mogu napadati samo na forumu. i ja im to ne zamjeram a ti si juda , i zavrsit ces kao juda i prema tebe mogu osjecati samo sazaljenje , i potrebu da ti pomognem , kao sto bih pomogao bijesnoj lisici ili konju koji je slomio nogu.ali ako necu ja , pomoci ce ti bog, kao sto je i judi pomogao
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Horus
|
|
« Odgovor #389 na: Prosinac 13, 2012, 09:28:05 » |
|
nije mi jasno cemu se cudis 15ak najjacih hrvatskih igraca dolazi igrati u jedan prosjecni realm da vam nesto pokaze. dok vam to ne pokazemo, ne vidim zasto bi se tukli i ne bili u fedu s drugim savezima. jer i vi sigurno zelite da vam posvetimo punu paznju a kad zavrsite pod suncobranima, ne vidim razloga kad smo vec tamo da ne osvojimo i koju medalju i zapamti: u ljubavi i ratu , sve je dozvoljeno
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|